Rivning pågår

God morgon.

Trött som en urvriden möglig gammal golvmopp är jag men det var bara till å masa sig upp ur sängen kl 6:30 denna morgon. I morse började nämligen hantverkarna att riva där nere i källaren så de är i full gång just nu. Själv har jag sprungit runt och flyttat på grejer och tvättar allt av textil som går att tvätta. Vi har ju fått slänga en hel del (allt av textil som var inne i det rummet med mest fukt och där det även möglat). I de andra rummen luktar det ju bara lite mögigt av avloppsvatten så det går att rädda.

Jag har precis avnjutit en frukost med varma baguetter med ost och smör på och sedan råkade jag bli sugen på ett glas oboy. Jag veeeet jag veeet - inte bra men ack så gott! :)

Nu sitter jag här och undrar vad jag ska göra för att roa mig mellan det att jag tar hand om tvätten. Det är inte så att jag klagar eller nått för det är ju underbart att hantverkarna hade tid att hjälpa oss redan denna veckan trots röda dagar och allt men det är ju liksom inte direkt lugn och ro i huset. Det är inte så lätt att fokusera på något med allt bankande och sågande. Ja ja det är världsliga problem :o) Jag hittar nog på nått!

Ni får ha en bra dag alla goa nära & kära, vänner & bekanta, grannar och övriga <3 :) På återseende!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,

Ohh hantverkare i huset är ju bra och det blir toppen när det är klart 😊 Ha en fin dag

nouw.com/sandrasjoberg
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Ja man får påminna sig om att det blir fint när det är klart 😊

nouw.com/jopphejjdihejjda
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Jag har aldrig tyckt om oboy. Choklad ska skickas varmt tycker jag. Mina tre barn är uppvuxna på oboy

nouw.com/stenhagenbettan
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Jasså du vill ha varm du - ja alla sätt är bra utom dom dåliga 😊. Jag blir så varm när jag dricker nått varmt så det är mest när jag är riktigt frusen eller krasslig som jag dricker varma drycker. Oboy med is i är jättegott!


nouw.com/jopphejjdihejjda