Rekord?

Jag har nog slagit mitt rekord nu - helt klart. Förlåt. Jag är en sådan latmask så det inte är sant när det gäller att sköta min blogg. Som sagt - förlåt...

Jaha det har ju hänt en hel del sedan sist så jag vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja. Vi tar det väl från början helt enkelt :)


6/2 Söndag : Linneas allra minsta och sötaste kusin Nils kom till kyrkan iförd en klänning. Ja rätt gissat - dax för dop :=) Dopet gick bra och dopkaffet efteråt flöt väl på bra tycker vi som var gäster iaf. Vet inte om den lilla men goa familjen Kendrup tycker något annat? ;) Trevligt var det iaf.

Linnea och Nils satt brevid varandra i varsin matstol och dom kelade och gosade å var så söta mot varandra så :o) Kameran åkte fram rätt fort!


7/2 Måndag : Vi började om med inskolningen på dagis. Det gick så bra så redan på tisdagen fick vi lämna henne själv i tre timmar :) Våran duktiga tjej!

Hela veckan gick så bra, personalen är jättenöjd med henne och det känns avslappnat och bra. Nu ska vi bara få Linnea att förstå att man bör äta när man är på dagis. Det är ju inte direkt hennes fel om maten tar slut... Nåja det kommer det kommer - det är ju många intryck i början så det är inte så konstigt om nånting "strular" lite.


14/2 Alla hjärtans dag. För ett tag sedan upptäckte jag en sida på Facebook som jag inte kunde motstå. Det är en tjej som är superduktig på att göra smycken och det fanns flera halsband som jag önskade mig. Vad händer? Jo på alla hjärtans dag fick jag ett halsband av min man. Han e snäll han :=)


15/2 Vi åkte och köpte nått som man kanske inte köper varje dag. Vi åkte till Ystad med några tusenlappar i fickan och kom hem utan pengar men värdefull last :=) Vi hämtade hem en vovve!!!! Äntligen har vi fått våran vovve. Det blev en Rottwailer till slut, en liten valp (tik) vid namn Izzie och hon är ju såååååååå söt!!


Det kändes lite jobbigt måste jag ju säga med att skaffa en valp ena dagen och sen åka iväg i ca en vecka nästa dag. Det var nog rätt så bra för Izzies del att det blev just så för då kunde hon få lite lugn och ro den första tiden. Tror att det är rätt viktigt. Det går iaf hur bra som helst med henne nu. Vi har bara haft den lilla valpen i lite mer än en vecka och hon är så duktig så duktig!


16/2 Linnea, Robin och jag klev på tåget som skulle ta oss norrut. Sundsvall nästa tack! Vi reste i ca 8 timmar och det var lite jobbigt att vara ensam vuxen med en 15-månaders vildbasing som ville göra allt annat än sitta still. Det gick dock bra och fram kom vi!


Vi hittade på en massa roliga saker uppe i Sundsvall, bland annat så var vi i Birsta (stort shoppingcenter), vi var på Drakborgen med barnen (lek o busland), vi var på badhuset Himlabadet och det var enormt kul :)) Man tycker liksom att man ska hinna med hur mycket som helst på en vecka men tiden går så sjukt fort. När vi dessutom har två små som ska samsas om mat och sovklockan så gäller det att vara flexibel. Inte så lätt att hinna komma iväg någonstanns för är det inte den ena som ska sova så är det den andra, eller så ska dom äta osv.


Vi fick träffa lite folk som vi inte träffar förutom när vi är där uppe i kalla norrland och hälsar på :) Trevligt var det. Det blev även en liten liten omgång poker å det var ju inte igår direkt. Även om jag är totalt kass på det spelet så tycker jag att det är superskoj å spela en liten runda, bättre än inget :o)


22/2 Dax för hemfärd. Hemresan har jag försökt att radera ur mitt minne för den var allt annat än skoj. Blääääää. Uppresan var riktigt lugn i jämförelse. Men hem kom vi tillslut och även om jag sa många gånger efteråt att jag aldrig tänker resa själv med en liten krabat på tåget igen så vet jag ju att längtan efter vännerna i norr är för stor för att jag ska avstå. Hur bängligt det än kan vara så är det ju värt lite trubbel för att få krama om folket från norr ;)


Linnea drog med sig en förkylning hem och den tog även skruv på mig. Vi kom hem en tisdagkväll och vi han väl inte mycket mer än innanför dörren så kände jag att uscha - nu kommer jag ligga däckad och mycket riktigt. Jag har varit dålig i en vecka nu och är äntligen på bättringsvägen. Linnea är fortfarande dålig och jag vet inte när hon tänker bli frisk. Tråkigt att hon missar så mycket på dagis bara.


Sista tiden har Linnea blivit super-mammig. ÅÅååå vad frustrerande det kan vara. Hon kan sitta och leka jättefint på sitt rum och så råkar hon se eller höra mig - då är det kört. Genast kommer hon springandes och ska upp i famnen. Sen kan hon sitta hos mig och vilja gå ner, då släpper jag ner henne och då blir hon skitsur för det. Suck...hur man än vänder sig så har man rumpan bak! Det är väldigt frustrerande med en ettåring som inte riktigt vet vad hon vill men det går väl över det med...


Just nu så har vi då rätt så fullt upp här hemma med en 15-månaders tös och en valp. Tösen är frustrerad, vet inte vad hon vill, kan själv men ändå inte och hela den där baletten. Valpen ska pott-tränas (ja ja, tränas att bli rumsren... sak samma

) och lära sig rent allmänt vilken plats hon har i familjen, vad som är fel och rätt osv. Vi har rätt mycket att göra emellanåt men det är sååååå mysigt så mysigt. Jag ångrar inte hundköpet! Nu måste vi börja vänja Izzie vid Linneas vagn med så att vi kan ta promenader allihopa utan att Izzie är rädd för vagnen. Allt som hon får "råka ut för" som valp underlättar ju för framtiden. Det är nu vi lägger grunden för hur det ska bli sen. Mycket att tänka på!


Det var nog allt för denna gången. Lovar att det ska bli tätare mellan inläggen igen. Kram på er! Sov gott :)

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar