Rapporten denna lördagen.

Sista dagen på denna månaden och det gör ju ingenting då ljusare tider är på ingång :) Mars brukar ju bjuda på vår och vi hoppas verkligen att så blir fallet. Jag har läst att de första tranorna har kommit till Sverige, snödroppar och andra blommor har börjat ploppa upp lite här å där. Nån hade till och med sett tussilago men det måste vara väldigt tidigt men bildbevis fanns ju så det är säkert sant. Alla vårtecken är välkommna!!


Idag skulle vi ha åkt till Fredriks mamma Ulla & sambon Knut för att fira Ulla i efterskott men det blev ändrade planer pga sjukdom men denna gången var det ingen i våran familj som blev sjuk. Till Häglingeborna: Krya på er! <3


Jag vaknade med värk i hela kroppen idag och jag tror att jag kan förstå hur en reumatiker känner sig för den värken som jag har i lederna idag är inte nådig. Jag är på sätt och vis lite lättad för att det inte blev nått kalas för idag har jag inte orkat kliva ur pyjamasen och så förutom sängen så är det datorn/pysselbordet/tv:n som jag har orkat med. Nu är det snart dax för kvällsmat och sen är det soffhäng resten av kvällen tror jag. Det är ju ändå melodifestivalen ikväll så det får man ju glutta lite på så man hänger med i snacket som går :)


Linnea och Fredrik bakade en tigerkaka idag och den har vi njutit av när vi tog en fikastund. Linnea var så duktig så, hon plockade fram sig bak/kokbok och sedan hjälptes de åt med att plocka fram alla ingridienser och baka kakan. Linnea tyckte att det var roligt så det lär väl bli fler recept som ska prövas i hennes bok. Hon säger att hon ska bli mästerkock och det vore ju inte så dumt att ha en till sådan i familjen ;) Fredrik är jätteduktig på att laga mat så det är väl därifrån hon har ärvt det för jag har ju inte intresset och är inte speciellt duktig heller. Vore kul om hennes intresse håller i sig :=)


Tillbaka till pysselbordet en stund. Tjingeling!

<

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar