Pussel

Ja jag säger bara en sak - livet med barn är som ett enda stort pussel! Det är härligt men nog tusan kan man lägga ner tid på att planera saker och ting men sen blir det ändå inte som man tänkt sig och så sitter man där med plan B och C och en himmla massa funderingar på hur sjutton man ska lösa saker. Ibland får man bara släppa allt och inse att det blir inte bättre för att man försöker planera. Sen i vissa fall så är man bara jäkligt glad för att man har grymt sjyssta kollegor och en man som råkar ha ett relativt flexibelt jobb. Jag ska egentligen jobba 13-21 på onsdag men insåg idag då tösen är rätt så dålig att detta kommer inte gå för på onsdagar och torsdagar kör gubben sin glassrunda med leverans till mataffärerna. Omplanering. Jag fick byta skift med en snäll kollega och så löste det sig för då hinner maken hem och lösa av mig å så kan jag jobba 16-22 istället. Torsdag jobbar jag och maken är hemma med L om hon ff är sjuk då. Fredag får vi slåss om ifall hon inte kan gå på dagis då. Tror att det löser sig det med för det mesta faller på plats ändå. Livet med barn är ett enda stort pussel men det är värt det! <3


Jag tror att Linnea hade en ok födelsedag trots en jättejobbig förkylning med hostan från helv**et, näsa som en rinnande kran, feberglansiga ögon & huvudvärk. Stackars tösabiten!!

Vi väckte henne med sång och paket idag innan Robin skulle rusa till skolan. Linnea öppnade paket på paket och blev glad för det hon fick men hon efterlyste ändå en skateboard. "Var är min skateboard?!" säger tösen som fyller fem. En tös som är en kopia av sin mor när det gäller att inte kunna stå på benen utan är precis lika klumpig. Finns det ett sandkorn i Saharaöknen som är större än alla andra sandkorn så skulle vi snubbla på precis det sandkornet och bryta benet. Typ. Sen bor vi i ett väldigt backigt område i byn så nej tack - ingen skateboard här. Plus att hon har valt att ha sin födelsedag på fel årstid. Höst/vinterbarn får inte sommarprylar... Ungen är dock fast besluten om att hon ska ha en skateboard och det NU. Hon vill även ha en kängurustylta. Dags att skaffa en så heltäckande försäkring som det bara går och klippkort på akuten. Kanske skulle flytta också så att vi bor i ett väldigt bilfritt, platt område väldigt nära Centralsjukhuset i Kristianstad? Låter som en bra plan :)


Jag hämtade ut den där tårtan på Maxi och den kommer räcka till oss i denna familjen i morgon också för vi slök bara halva. En prinsesstårta på 6 bitar alldeles gratis är väldigt trevligt :=) Linnea "klagade" dock lite på att det inte var någon jordgubbstårta som hon ville ha så det är inte lätt att göra den flickan nöjd ibland. Ja jisses - hon vet vad hon vill. Hehe.


Jag skickade in till Bolibompa för ett tag sedan angående ett sådant där Bolibompagrattis och kunde väl inte tro att Linnea skulle ha sånt flyt så att hon både kom med på tv och fick en hälsning på nätet! Så enormt roligt!! Jag tänkte att chansen att bli en utav de tre som är med på Dagens grattis på morgonens omgång av Bolibompa är ju inte så stor så jag skickade som sagt in till hemsidan. Fick en länk med ett filmklipp och visade det för Linnea. Sen började folk prata om att de hade sett henne på Bolibompa i morse och då insåg vi att hon var med där också. Tittade på klippet på hemsidan för som tur är så ligger det klippet från Dagens grattis där med. Kul :o) Ibland ska man ha tur. Hihi.


Linneas kompis Feliks gjorde en gullig grej idag. Han ritade två teckningar och skickade en present till Linnea då han hörde att hon var hemma och var sjuk på sin födelsedag. Jag körde förbi Annelie och Feliks på vägen till mataffären och lämnade lite grejjer till dom och då kom Feliks med paketet och teckningarna. Det var så gulligt tyckte jag. Linnea fick grejjerna när jag kom hem och hon blev jätteglad. Det mina vänner - det är omtanke det!


Våran brevbärare visade också omtanke idag. Han kom hit och knackade på och gav Linnea ett paket fastän han inte har några skyldigheter alls att göra det. Paketet var för stort för att få plats i brevlådan och han hade mycket väl bara kunnat skriva en avi så vi hade fått ta oss in till stan för att hämta ut det.

Paketet var från Sundsvallsborna och det var en PetShop-adventskalender så Linnea fick 24 paket i ett :)) Hon var helt med på noterna när vi sa att hon får börja öppna den 1/12. Ett MYCKET uppskattat paket! Tack Jenny, Mogge, Oliver och Hannes! <3


Nu håller vi tummarna för att Linnea blir frisk så att inte hennes kalas på lördag äventyras. Håll allt vad ni kan! Please! Jag ska skicka ut sååååå mycket kärlek i världen om ni kan göra detta för mig och min dotter som har längtat så enormt länge efter att få ha sitt Halloween-kalas. Hon började prata om detta i januari tror jag. Fattar ni.... Inte alls söndertjatad i huvudet... ;)


Ha de gott. Sov sött <3 <3 <3 <3 <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar