Precis som "alla andra bloggar"...

...så kommer väl första inlägget på ett nytt år mest handla om hur nyårsafton firades och vad som förväntas av det nya året kanske?

Min nyårsafton blev väldigt trevlig :) Jag kan väl börja i rätt ände med att berätta att från början så velade vi lite med hur vi skulle fira in det nya året. Det ena alternativet som var aktuellt var att beställa hämtmat och "skita i alla måsten och traditioner", bara spela sällskapsspel och mysa hela dagen. Det andra alternativet var att laga 3 eller 4-rätters och "stå och slava i köket hela dagen men är det nyår så är det". Jag är gift med Fredrik - gissa vilket alternativ som vann?? Ja ni som känner oss gissade nog på det andra alternativet och det är så rätt så! Jag fick näääääästan med honom på det lata alternativet men han kan liksom inte chilla och släppa stekspaden :) Jag är såååå otroligt tacksam för min man kan laga mat han <3 Nått spelande och mysande han vi inte direkt med men å andra sidan så fick vi äta otroligt god mat och vi hade trevligt tillsammans ändå :=)

Felicia, Nico och Gabriella kom hit och firade med oss och det gjorde ju inte nyårsaftonen sämre <3 Sen försökte vi assistera mästerkocken i köket så gott vi kunde men vi är ju inte riktigt på hans nivå om vi säger så. Så här såg menyn ut:

Ja som sagt - har man en mästerkock till man så kan det ju inte bli fel och det blev det INTE denna gången heller! Jisses vad mycket gott vi fick och vad mätta vi var efteråt :)

2019 har väl varit som de flesta år - en berg - och dalbana utav bra och mindre bra saker som har hänt. Jag vet inte riktigt vad jag tror att 2020 ska innebära ännu men jag har vissa smått lösa planer. Vad som faktiskt blir av och ej är inte bara upp till mig så jag vet inte hur mycket jag kan och vill gå in på detaljer redan nu. Händer det något intressant så hojtar jag till :o)


Nej mina vänner - nu ska jag mysa med Zacko och plöja några avsnitt av SoA (jaaaa jag vet att jag ligger flera år efter alla andra som redan har sett alla säsonger. Jag är hopplös - jag vet, hehe.) Jag är på säsong 4 och den serien är ju så grymt bra!! Jag passar på att önska alla ett GOTT NYTT ÅR så här dagen efter och jag hoppas att alla får ett grymt bra 2020 <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar