Pluggpaus och förra veckans rapport.

Förra veckan sprang förbi mig väldigt snabbt så jag tänkte att jag skulle visa lite bilder från Linneas och mina äventyr då jag inte han med att lägga in bilderna förra veckan. Det man inte hinner idag får man skjuta upp till morgondagen och idag är det den morgondagen ;) Lite paus i pluggandet så då får man ju passa på.


På måndagen var jag, Linnea, Therese och Alve på Skånes djurpark. Så här såg det ut då:


Eftersom att vi har varsit årkort nu så lär det ju bli fler besök i sommar :)


På tisdagen hade jag först lektion 9-12 och under tiden som lektionen pågick så ringde de från Plommonstigen och undrade om jag hade tid att jobba 13-21 samma dag. Ja men visst :=) Han inte med så mycket mer den dagen.


Onsdag morgon var det dax för BVC-besök. Vägning och mätning av Linnea men se det kunde vi ju glömma! Hon ville inte samarbeta så det blev ingen vägning och ingen mätning... Jippie. Ska boka en ny tid när det har gått några dagar till så kanske hon hinner glömma bort den negativa upplevelsen som det blev denna gången. Suck för tjuriga små barn som är så envisa och bestämda så att det inte ens går att prata med dom. Jobbigt.


På torsdagen hade de vernisage på Linneas avdelning på dagis och vi var där för att spana in alla fina konstverk. Man fick klistermärksstjärnor som man skulle sätta på det som man ville köpa och vilken förälder kan låta bli att köpa det barnen skapat på dagis? Inte jag iaf :) Vi köpte allt! Här kommer lite bilder på de skapade konstverken:


Ett träd av pärlor och ståltråd Målning gjord med hjälp av spelkulor
Målning gjord med hjälp av socker Blomma (Pensé)


Poträtt av mamma och pappa :)


På fredagen var jag, Linnea, Therese och Alve i Kristianstad. Först fick Tivoliparken ett besök och sedan Barbacka där vi åt lunch och barnen han leka med tåget. Bilder på det hela kommer här:


Tivoliparken:

Barbackas tågstation:

På eftermiddan var Therese med Alve och Linnea i hembygdsparken medan jag var på anställningsintervjun. Tack för hjälpen Therese!!


På lördagen köpte vi en "ny" diskmaskin. Det var några här i byn som vi känner lite (vi har barn på samma dagisavdelning också) som renoverade sitt kök. De kastade ut sin fullt fungerande diskmaskin och då slog vi till och köpte den för 300:-. Perfekt! Fredrik installerade den direkt och jisses vad det är skönt att ha en fungerande diskmaskin

.

Lördag kväll jobbade jag och likaså söndag kväll så det var den veckan det :=)


Nej nu ska jag försöka koncentrera mig på plugget igen. Slut på pausen! Synes.

<

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar