Pirrar lite magen

Ja då är allt som vanligt igen då, semestern är slut, tågresan hem gick bra och idag är allt som vanligt igen. Det är ju ff höstlov i några dagar till och nu när vi har varit borta i en vecka så kunde jag ju inbilla mig att sonen skulle stanna hemma... Han sover över hos en kompis i natt och jag misstänker att jag inte kommer se så mycket av honom i helgen, hehe. Nåja det är ju skönt att han har polare att vara med :)


Jag har märkt att mina blogginlägg inte alltid syns på facebook även fast jag har länkat alla dit men det är när jag bloggar på surfplattan som det inte vill funka. Trodde först att det var för att jag bloggade via appen men det vill inte funka även när jag går in via en webbläsare. Inte direkt någon katastrof men jag vill ju att det ska funka. Jag förstår mig inte på den där tekniska biten så det får väl vara så som det är. Som sagt - det finns större bekymmer här i världen :=))


Lite fjärilar i magen har jag allt. I morgon ska jag jobba första gången på mitt nyaste jobbställe. Det känns rätt bra att ha tre gruppbostäder som ringer om jobb nu :o) Idag fick jag ytterligare ett jobbtillfälle inbokat. Känns väldigt väldigt bra!


Idag har min man haft tenta så håll tummarna för att han klarade den :) Jag själv ligger ljusår efter med mitt skolarbete (känns det som iaf) och jag vet inte när och hur jag ska kunna komma ikapp. Förlängning av kurserna kanske löser det hela, kanske inte. Det beror ju väääääldigt mycket på hur mycket jag måste jobba framöver. Hur jag än vänder mig så har jag rumpan bak...


Tidsfördriv finns det ju gott om och nu har jag fastnat i ett till spel på mobilen, nämligen Yatzy World. Så simpelt. Så roligt!!! Utöver det så älskar jag Spotify och Netflix :)) Tror faktiskt att jag ska gå å dra en kudde över huvudet nu och lite lugna låtar i högtalaren så kanske jag kan få sova inatt. Natti natti.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer