Peek-a-boo. Här är jag :)

Jo då jag lever. Jag vet - det är svårt att tro emellanåt. Och nej - bloggen är inte nedlagd. Jag vet inte hur många gånger som jag har tänkt att nu måste jag blogga och så har jag loggat in men bara för att finna att jag inte har ett skit att skriva. Det är lustigt det där... ibland sätter jag mig här och orden bara kommer rinnande ur mig och jag hinner knappt reagera och så helt plötsligt så har jag skrivit jättemycket. Ibland sätter jag mig vid datorn och vill verkligen blogga men det kommer inget. Det kan vara så frustrerande. Ibland så känner jag att jag bär på jättemycket som jag vill häva ur mig men jag veeeeet så väl att jag inte "kan" (eller bör eller vad man nu vill använda för ord) skriva vad som helst. Vissa saker kan såra även om inte jag menar det så, det är väldigt lätt att saker och ting feltolkas när det är i text istället för i tal (där då kroppspråk och tonläge och minspel med mera avslöjar en person rätt mycket). Jag kan känna hur det bubblar inom mig för att jag har så mycket att berätta men som sagt - man får försöka tänka efter före. Inte alltid så lätt. Har ni nått som ni absolut aldrig skulle skriva i en blogg/på fb/twitter m.m? Tycker ni att man "får" skriva allt?

Jag skriver ju bara för min egen del egentligen. Sen om nån vill läsa och kanske till och med gillar det - ja då är det ren och skär bonus. Jag har denna bloggen för att få skriva av mig men det lustiga i det hela är att jag inte skriver det jag kanske egentligen skulle behöva skriva av mig om....hmmm... Jaja, jag använder bloggen lite som ett bollplank till det som känns ok inom ramarna. Får väl kanske skaffa en anonym blogg för resten av skiten då? Haha.


Jaha - vad har nu hänt sedan sist då? Inte ett skit! Här är familjen menlös som bara leker sjukstuga heeeeeeela tiden eller så ligger vi utslagna och försöker återhämta oss och vågar inte träffa nån med risk för att bli sjuk igen. Typ.

Men jo jag nämnde ju sjukstuga. Tro inte på fasen att jag åkte på nått skit igen. Jag var ju krasslig sist jag skrev. Dagen efter gick jag till jobbet (trots att jag helt uppenbart inte borde ha gjort det) och tji fick jag. Jag hade ett 7-16 pass och då hade vi APT medräknat där. Jag gjorde mina timmar och kl 13 när mötet började så kände jag att jag började få feber. Febern steg under mötets gång och det blev tungt att andas. Jag höll ut under mötet och när jag kom hem så hade jag en temp på 38,9. Hoppsan. Fick stanna hemma från torsdagens jobbpass. Snacka om att antalet karensdagar och sjukdagar blir många på mig...


Eftersom att jag inte alls mådde bra under torsdagen så var det Fredrik som fick följa med Robin till CSK och prata inför operationen. Med sig hem hade de lite papper som skulle fyllas i och allt såg bra ut. Fortsättning följer.


På fredagen så mådde jag bättre igen men jag var ff inte helt 100% så jag tog det mest lugnt hela dagen. Linnea hade tjatat om att få åka till farmor Ulla och sova över där så det fick hon så gärna göra :=) Fredrik skjutsade dit henne och sen hade vi en lugn kväll här hemma medans Linnea fick mysa med farmor och Knut (även kallad Knudan).


På lördagen mådde jag mycket bättre så jag åkte och plockade upp Linnea hos farmor och med mig i bilen hade jag Annelie och Feliks. Vi drog till Skånes Djurpark med de små och hade en supermysig dag där :=) Det var perfekt väder och de små banditerna trivdes nog bra

. Lyckan blev dock kortvarig... Det var så här att vi hade ett årskort sedan förra året som gick ut den 19/5 så jag tänkte att vi skulle passa på att utnyttja det en sista gång. Det skulle vi väl kanske inte ha gjort. Senare under helgen började Linnea hosta och hon hostade så pass mycket så att hon kräktes. Trodde det bara var hostan först. Det visade sig dock vara fel. Linnea hade fått magsjuka. IGEN! Hur många gånger kan en unge drabbas av denna vidriga åkomma??


Jag han ringa och meddela jobbet att jag skulle komma på måndagen och göra mitt jobb. Jag fick ringa på måndag morgon och säga att de fick fixa in nån annan för det bubblade rejält i min mage. Så var det då sjukstuga igen här hemma men det verkar som att det bara var jag och Linnea som drabbades denna gången. Jag fick en väldigt lindrig variant men det är ju ändå 48 timmar som gäller. Linnea fick det värre men fortfarande hyffsat lindrigt. Kan vi få vara helt friska nu resten av detta året?? Vi har tagit våran beskärda del och det med råge! Det är bra nu! Stopp. Okej?


Funderar på att ta en dag med lite utevistelse i morgon tillsammans med Linnea. Det är för tidigt att gå tillbaka till dagis och jobb med tanke på 48-timmarsregeln efter magsjuka men vi kan inte bara sitta här hemma hela dagen heller. En tur till lekparken eller en skogspromenad eller nått kanske man kan våga sig på? Frisk luft har ingen dött av och skulle vi träffa nån så får vi väl hålla avståndet. Lekparken måste vi väl kunna besöka? Eller ska vi hålla oss på tomten och roa oss bäst vi kan här hemma? Får sova på saken...


Avdelning 3 på CSK - dagoperationen - har nu mottagit hälsodeklarationen och de papper som de skulle ha inför Robins operation. I morgon ska jag ringa och "trycka på" angående en tid så att han hinner bli opererad innan sommarlovet. Jag har pratat med tandläkaren som sköter tandställningen och han tyckte att det vore bra om op kunde bli av nu så att inte den hindrar det planerade arbetet med tandställningen. Tänk om vi får en tid i morgon. Gaaaaaaaaah! Nu börjar det dra ihop sig. Shit pommes!


Nä nu är klockan mycket. Ska nog ta och lägga mig nu. Ska bara visa en bild på min lilla snäcka först:


Visst är hon fin min lilla älskling? :o)

Kläderna är från www.villervalla.se och jag älskar att de är färgglada utan att bli "för mycket" och så finns det oändliga kombinationsmöjligheter. Priset är bra och speciellt med tanke på den kvalite man får för pengarna. Lite dyrare än de tre vanligaste och kanske största klädkedjorna men då slipper man också att kläderna tappar färg och form så snabbt. Villervalla levererar! :=)


Nä nu är det dax att stänga ner för idag. Puss på er. Sov gott.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar