Paus

Nej men heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej igen !! :)

Känns som om det var evigheter sen sist men det är ju inte så många dagar sedan faktiskt. Just nu bestämde jag mig för att ta en paus i flyttkaoset, det måste man juh få göra va? :) Jag måste ju in på sidan och underhålla min lilla men trogna läsarskara *vinkar* hej hej!


I torsdags fick vi ju nycklarna till huset och sen hjälpte våra förre detta grannar oss med att köra två stora lass med grejjer ut till palatset i Tormestorp. Det gick fort att lasta ut och lasta in men sen skulle man ju hinna placera ut kartongerna på rätt ställe i huset så att inte allt hamnade i vägen i garaget. Svårt att få plats med nästa lass då för vi har inte så stort garage. Vi kämpade och slet och man önskade verkligen att man hade bläckfiskarmar just då.

Efter att vi hade släpat färdigt den omgången så orkade vi inte mer (fanns ju massor att göra i lägenheten fortfarande och i huset) så vi käkade på Tormestorps pizzeria och sen fick det räcka för den dagen.

I fredags hämtade vi släpet igen och sen hjälpte grannarna oss med att köra två stora lass igen. Vi var nästan lika snabba och effektiva som dagen innan men alla var supertrötta i kroppen så det tog på krafterna rejält. Det blev kvällskäk på Tormestorps pizzeria igen...gott !


I lördags fick vi hjälp av släkten med att bära och kånka ner allt från vindsförrådet vid lägenheten medans jag packade ner det sista i köket och lägenheten. Det kändes i kroppen att man varit igång hela tiden.

Svärmor passade barnen och det var väldigt skönt att inte ha dom springande i vägen för oss. När ingen orkade mer så gick vi ner till resturang Infinity i stan och intog ett gott mål mat. Skönt att få en lite lugnare kväll så man kunde ladda upp batterierna igen. Det tar på krafterna att flytta !


På söndagen fick vi besök i huset. En stycken soffleverans kom det först, hela vägen från Värnamo i Småland :) När jag flyttade från Värnamo för lite mer än ett år sedan så hade jag inte plats för min soffgrupp längre så ett par goda vänner till mig lånade den så länge, bra och billig magasinering ;)

Dom stannade och hjälpte oss med en himmla massa annat åxå när dom var här så tack för det :=)

Kort efter det att vännerna kom med soffan och precis hade hunnit få sig en rundtur av huset så kom sonens farmor och farfar från Värnamo och hälsade på. Så det kom två bilar från Värnamo med en timmes mellanrum.

Farmor och farfar hade ju inte heller sett huset invändigt innan så det blev en rundtur där åxå.

Efter det hjälptes Patrik, Fredrik och Bengt åt med att skruva isär soffan och bära in allt och sen skruva ihop den igen. Dörren mellan garaget och husets källare är nämligen väldigt smal så det gick inte på något annat sätt.

Tur att vi hade hjäp med allt det där.


Farmor Carin hade ju gjort flytt-soppa istället för flytt-gröt (tusen tack!) så den avnjöts innan Carin och Bengt var tvungna att åka hem igen.

Monica och Patrik stannade lite till och hjälpte oss med tösabitens sänggavel, packa upp i köket m.m

Mitt i detta kom sambons fader plus sambo med ett hörnskrivbord som sambon har lagt beslag på i sitt kontor. Folk kom och gick, fick husesyn och hjälpte till på alla möjliga sätt hela dagen så det blev lite kaos. Jag längtar tills vi har fått ordning här så att man kan bjuda hit folk under lite lugnare omständigheter :)


På måndagen lämnade vi ifrån oss nycklarna till vår gamla lägenhet. Sååååååååååååå skönt ! Nu är det bara huset som gäller och vi behöver inte bekymra oss om sura tvära gammla vaktmästare som klagar på ALLT man gör och INTE gör...


Jag vill härmed passa på att framföra ett stort TACK till alla som har hjälpt till på alla sätt å vis med flytt och allt runt om kring som på något sätt hade med flytten att göra. Megatack!!


Det kommer snart bilder på huset. Så fort jag hinner... nu ska jag återgå till tömmandet av kartonger. Bajj !

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar