Packa och röja.

Så var då denna veckan slut. Som vanligt så tycker jag att veckan sprang förbi utan att jag han med riktigt men det är väl så det är när man har passerat en viss ålder antar jag. Så här fort gick inte veckorna när jag var yngre... :o)

I torsdags var ju hantverkarna här och började riva ett utav rummen i källaren, sedan sprayade dom ner hela rummet med något medel (antar att det var något slags medel mot mögel). Efter det så ställde de in en stor luftavfuktare och den har alltså stått och brummat där nere dygnet runt sedan dess. Den brummar rätt så högt för den hörs upp till hallen trots stängd dörr där nere. Jag undrar då hur det ska bli när resten av källaren ska torkas ur. Det är ju ingen dörr någonstans mellan något av rummen, vi har ju bara hängt upp draperier/gardiner/tygskynken som avskärmning. Ja ja det är ju inte så mycket att göra något åt. Det måste ju bli bra där nere :)

Jag vill inte vara med och betala elräkningen som kommer komma sen. Jisses vad tvättmaskinen har gått varm i helgen!! Det står en stor dubbelgarderob där nere som var smockfull med kläder som nu har behövts tvättas. Jag har hunnit med två stora sopsäckar med kläder plus veckans vanliga ranson plus alla sängkläder som var där nere i Robins säng plus hans täcke och kuddar. Jag har supermycket kvar att tvätta men ingen stans att hänga det så jag får pausa ett tag tills allt är torrt. Det är liksom knökafullt både i torkrummet och i vardagsrummet, hehe. En sak är säker - när jag har tvättat allt så ska här rensas!! Jag har kläder som jag inte har använt på många år som jag kan hutta. Robin hade kläder som är försmå i sin garderob och till och med maken min passade på att rensa lite. Skönt att tömma. Jösses vad man samlar på sig mycket mög...

Förutom att tvätta så har helgen gått åt till att packa prylar. Fredrik och jag hjälpts åt att göra plats där nere i källaren. Hantverkarna lämnade ett gäng med flyttkartonger i torsdags och vi fick i order att packa ner allt som fick plats i kartongerna. Sagt och gjort. Vi har även flyttat undan lite prylar så att det ska underlätta för gubbarna att röra sig där nere. Nu är det bara en massa som vi inte får plats med någon annan stans kvar där nere.

Vi har hunnit titta lite på säsong 1 av Tjuv & Polis också så det har inte bara varit slit och släp. Jag har dessutom inte mått så superduper under helgen. I går hade jag ont i huvudet nästan hela dagen och idag har min mage strulat jättemycket. Det var rätt skönt att chilla lite i soffan emellanåt. I morgon kommer dock hantverkarna tillbaka så jag hoppas verkligen att jag mår bättre då. Jag tror att jag ska ta och lägga mig faktiskt. Känns som en bra idé att göra vad jag kan för att låta kroppen vila lite.

Simma lugnt! Sussa sött! På återseende :o)

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Mitt i eländet är det skönt att rensa få rensa ut

nouw.com/stenhagenbettan
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Ja nu blir det liksom av att man tar tag i det. Det är så lätt att skjuta upp det jobbiga 😊

nouw.com/jopphejjdihejjda