Orkar inte med mig själv.

Men hej bloggen. Det känns som att det är jättelänge sedan jag skrev nått men det är det ju faktiskt inte. Jag har i vilket fall verkligen inte haft lust att skriva så då såg jag ingen mening med att tvinga fram något bara för att liksom.

Det känns som att jag är så himla negativ nu för tiden (eller det kanske jag alltid upplevs som, vad vet jag? Hehe.) Jag får ingen lust att skriva i bloggen då, det liksom låser sig. Jag vill ju inte bara "kräka av mig" och "ösa ur mig skit". Jag vill ju att bloggen ska vara ärlig men ändå upplevas som en positiv och härlig blogg. Men ja. Verkligheten ser väl inte alltid ut så. Och om jag måste välja så är jag i första hand ALLTID mig själv. Oftast skiner det ju igenom om något inte är bra. Visst händer det att jag kanske verkar mera glad och sprudlande än vad jag kanske är egentligen men det är ändå inte fejkat utan det är så jag är. Sedan grubblar jag kanske sönder mig inombords men det syns liksom inte utåt. Hänger ni med i mitt svammel? :)

Jag har börjat jobba alla mina procent på jobbet from denna veckan. Idag var första passet, jobbade 16-20. Jag pallar inte. Jag är sönderstressad... Jag går sönder, bit för bit. Att jobba 16-20 borde vara plättlätt - det är ju ett kort pass för sjutton. Men jag mår riktigt dåligt över situationen jag har nu. Jag vet inte var jag ska ta vägen och hur jag ska lösa detta men jag måste ju försöka. Jag jobbar 16-20 i morgon med och på torsdag har jag journatt. Jag mår så dåligt och vill bara sjunka under jorden. Min mage har ballat ur fullständigt och jag tror att det är pga stressen...

Nej nu ska den här negativa tanten gå och lägga sig. Jag ska försöka vakna upp pigg & glad i morgon :) Tack för att ni finns och orkade läsa. Puss!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Var rädd om dej ❤️

nouw.com/ingajohansson
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,
Evaeliasson
Evaeliasson,

Var rädd om dig ❤️

nouw.com/evaeliasson
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Tack - ska göra mitt bästa 😊 <3

nouw.com/jopphejjdihejjda