Onsdag sega onsdag

Denna dagen går ju i slowmotion, usch vad drygt! Förlåt - jag är negativ rätt ofta känns det som, sorry. Har nog bara kommit in i en sväng just nu där det är mycket som känns negativt. Jag är lite kluven måste jag säga för det är jätteskönt att det har blivit lugnare tempo i skolan men samtidigt så har jag inte lika mycket att göra nu. Let´s face it - jag funkar nog som bäst när jag har mycket att göra (om det inte blir riktigt stressigt för då funkar jag inte lika bra...). Jag är en sådan där människa som funkar bäst när jag har 10.000 saker att göra och hela tiden har fullt upp för då gör jag 9999 saker. Är jag däremot hemma pga jag är arbetslös eller nått och bara "dagdriver", ja då kanske jag har 100 saker som ska göras å så gör jag bara 5. Ja men resten kan man ju skjuta på för då har man all tid i världen... Är det inte så?

Jag tror att jag längtar lite för mycket efter att komma igång på jobbet så det är nog därför som jag tycker att tiden går så sakta framåt nu.


I morgon ska vi på studiebesök med skolan. Ser faktiskt fram emot det. Det kan bli lite intressant även om det kanske inte låter så jättespännande - vi ska på ett vårdboende inom den antroposofiska andan. För oss som ska jobba med människor (och framför allt sådan som bor på vårdboenden) är nog detta rätt så lärorikt.


Inspirationen och motivationen till att plugga är på minus 50 idag också men nu ska jag ta mig i kragen och få nått gjort. Hoppas att ni får en trevlig onsdag! Pöss och kram

>

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar