Om ditten och datten.

Försöker plugga till provet men naturligtvis så fick jag migrän så nu sitter jag här och försöker mota bort migränen på alla sätt jag kan. Tur att jag alltid har mina mediciner med mig (ja ja, för det allra mesta då). Har redan tagit dubbel dos så har jag tur så släpper det snart. Lite taskig tajming måste jag ju säga (fast migrän kommer väl aldrig lägligt iofs...).


På lördag är det Plagg & Tragg och jag längtar! Hoppas på att få lite sålt och kanske lyckas göra lite fynd. Tänkte börja leta lite i nästa storlek för nu växer minstingen som tusan tycker jag så det är ju bra att ligga steget före :=)


Jag tycker faktiskt att Robins läkare kan ringa idag. Proven blev ju inskickade i måndags så han borde ha fått provsvaren nu. Jag är faktiskt lite nervös och nu vill jag veta om det är något att oroa sig för/grubbla på eller om vi kan släppa det helt. Att leverproverna inte var bra var ju inte någon bra nyhet men jag vill veta mera. Vad innebär det? Finns det nått vi kan göra åt det och vad i så fall? Känns som att jag har tusen frågor.


Nej nu närmar det sig lunch så jag får väl ta och jobba på innan det är dax för paus i pluggandet igen. Trevlig torsdag önskar jag er!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar