Oförbätterlig?

Ja då var det samma visa igen. Oförbätterlig? Yepp, det verkar inte bättre... Åtminstone i vissa avseenden som detta med bloggen. Kanske är lika bra att lägga ner den då jag inte verkar finna inspirationen/tiden/orken/ osv att bry mig vissa dagar/veckor/månader osv. Men samma sekund som jag har tänkt den tanken så tänker jag att det bara är bullshit och att det är självklart att jag ska behålla min blogg. Jag behöver den här ventilen. Önskar dock att jag kunde skriva exakt allt som jag ville skriva men jag är för feg för det. Det finns så mycket som man kan ångra att man skrivit sedan i efterhand och då är det ju försent. Kan inte låta bli att lite grann beundra de som är så där brutalt ärliga för dom kan iaf alltid lätta sitt hjärta och vara helt ärliga mot sig själva. Allt hör dock inte hemma på internet och saker & ting kan få konsekvenser så ibland är det bättre att bara hålla allt för sig själv. Sant? Vad tycker ni som brukar läsa min blogg? Hur mycket delar ni med er av era tankar å känslor? Vågar ni skriva om allt? Det jag mest försöker tänka på är att inte skriva förmycket om barnen och när jag skriver om dom så ska det inte vara något alldeles för personligt. Integritet är ju en viktig bit. Nåja - nog om detta. En uppdatering kanske?


Egentligen har det inte hänt jättemycket sedan sist för det känns som om jag har fått ett andra hem. Min praktikplats. Jo jag vet - jobbar man inom vården så får man stå ut med kväll, helg och tidiga mornar. Det är inte det som är mitt bekymmer egentligen. Jag trivs inte så grymt bra, jag vill bara tillbaka till skolan. Det säger ju en del... Jag var på PU-kurs för ett antal år sedan & där fick vi lära oss att det finns nått som heter "Fake it until you make it". Det är det jag tänker på varenda gång som jag inte vill gå dit. Så fort jag är på plats så är det ett leende på läpparna och allt det där. Så fort jag kommer där ifrån så känns det såååå skönt. Några veckor till att stå ut och sen kan jag släppa detta.


Jag & Robin tog en tur till Kristianstad för att besöka specialisttandläkaren där. Det blev en koll på hur han biter ihop, hur de nya tänderna kommer fram, nya avtryck gjordes och vi planerade lite inför framtiden. Robin är duktig och jag är stolt :)


Felicia har haft otur så hon haltar omkring med ond fot. Hon var ute med Izzie på en liten skogsrunda, busade med vovvsingen och ramlade. Hon har som tur är inte brutit nått men ett stödbandage sitter på och hon har fått stötta sig med en krycka. Tur i oturen att det inte gick värre!


I morgon fyller min vän Jenny år och jag är ledsen, ledsen för att jag inte kan vara där & fira henne. Jag saknar mina vänner så enormt mycket och att inte kunna träffa dom när andan faller på tar på krafterna... Jenny, Morgan & Hannes - Love you!!


På söndag fyller Robin 11 år :)) Hans farmor och farfar kommer på besök i helgen så vi ska ha ett litet litet kalas på söndagen. Födelsedagsbarnet får ju välja mat på sin födelsedag och gissa vad sonen har valt. Jooo *trumvirvel* - tacos! :=) Tror att detta i allmänhet kommer bli en trevlig helg för ikväll är det ju dax för fredagsmys, i morgon får vi besök och ska äta väldigt gott på kvällen och på söndag firas Robin. Yepp!


Nä nu får jag ta och städa lite till så att det blir klart här nån gång. Är inte så pigg och borde egentligen bara vila men vad gör man - det måste ju vara rent när det vankas gäster och kalas :o) Trevlig helg!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar