Ny resplan, inte Covid-19 iaf och tålamodslös.

God morgon! Ibland ändras saker och ting och det gäller att hänga med i svängarna. Jag, Fredrik, Linnea och Knox skulle åka på husvagnssemester upp till Stockholm för att sedan ta färjan över till Finland och vara där några dagar för att träffa min pappa och några fler släktingar. Nu får inte Fredrik följa med pga Corona-restriktioner. Jag och Linnea åker ändå men med flyg istället. Tur att vi kunde boka om! Istället för husvagn på en camping så blev det ett hotelrum på Scandic 😊. Bye bye färja från Stockholm och hej flygresa från Kastrup. Det gäller som sagt att hänga med i svängarna 😁.

För att inte missa våran mysiga husvagnstripp helt så tar vi en lite kortare sådan lite närmre hemmet bara för att få komma iväg tillsammans 😍. Nu får vi ändå spendera några semesterdagar ihop. Tänk att det är Fredriks första semester (som är längre än 1 dag) på 12 år!! Han behöver verkligen detta.
Sedan när jag och Linnea är i Finland så kan han passa på att ta med sig vovven och åka och fiska eller vandra på skåneleden och sånt där som han njuter av att göra själv.

Det går ju inte så bra för mig och Linnea när det gäller att få må bra under sommarlov och semestern. Nu har hon fått öroninflammation i båda öronen och dessutom en svampinfektion i båda hörselgångarna så det blir att behandla i många dagar med olika salvor. Badförbud råder. Jippie. Kul. Vi som typ är födda som vattendjur och det enda vi vill göra på semestern är att ligga i vattnet och plaska hela dagarna.. Ja ja - det är bara att gilla läget 🤪🤿🏖. Och det var ju inte Covid-19 i allafall! Två tester är gjorda på Linnea och båda var negativa. Så skönt!

Jag började på en ny tavla igår 😁. Tavlan med Izzie är nästan klar men det fattades pärlor så jag väntar på att få hem dom på posten. Så länge så öppnade jag nästa tavla och började lite smått. Vadå abstinens? Och vadå brist på tålamod? Är det nått man äter? 🤣. Jag kan inte visa hela motivet ännu på den nya tavlan för den ska ges bort sedan så den bilden får ni vänta på. Bild på Izzie-tavlan kommer när den är helt klar 🐕.

Hoppas att ni får en underbar dag mina vänner! Puss och kram 🥰❤

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar