Nu så !

Hemma igen efter en underbar lördag-söndag på torpet. Robins farmor och farfar gjorde helt rätt när de införskaffade torpet, vilket mysigt ställe !! Man njuter i fulla drag där ute och känner sig utvilad när man kommer hem, precis så som det ska vara.


Idag blev äntligen första bilderna tagna av min stora tjocka mage :) Det hade ju inte varit mycket att fotografera om det inte var för att det låg en bebbe där inne :=) Jag är i vecka 21 och har ju gått halva tiden. Trodde att jag hade fått slippa undan illamåendet men icke sa nicke, där ropade jag hej innan jag hade kommit över bäcken... Verkar dock som att Carin och Bengt (sonens farmor och farfar) har gott inflytande på mig eller nått för så fort som dom är i närheten av mig så kräks jag inte. Jag mår illa men har det under kontroll. Tur att jag ska vara hos dom i 6 veckor nu då :)


Känns som att läget är under kontroll inför sommarens strapatser. Åker på onsdag och det känns bra. Hinner inte jobba så speciellt många dagar innan jag får en liten paus och det kan väl vara bra med en mjukstart.


Dax att gå å lägga sig snart. Ska med sonen till tandläkaren i morron så då kan jag inte sova till 11 som jag brukar nu för tiden ;) Kram kram i värmen. Ha de gott !

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar