Nu är det klippt! Borta bra men hemma bäst & lite annat dravvel :)

God kväll! Det är söndag kväll och den fjärde veckan på 2019 är snart över. Om några dagar är även januari månad slut. Tänk vad fort månaderna susar förbi. Det jag inte förstår är varför det nödvändigtvis ska komma snö när vintern liksom snart ska övergå till vår. Julen är över och jullovet är ju förbi. Om det inte är snö då så behöver det väl inte komma nu? Ja jag vet att barnen tycker det är roligt att åka pulka och annat och det finns kanske en och annan knasig människa som tycker att det är roligt med vintersporter men vad ska jag säga...alla kan ju inte vara så bra som jag ;) Ja jag vet bättre än att försöka mig på sådant. Bambi på hal is ska kanske hålla sig på torr mark eller I vattnet istället för på... :) Nåja snö kom det idag vare sig vi ville eller ej.

I onsdags var jag och Robin först på möte på hans skola och jag måste säga att jag tycker att det gick jättebra. Jag tror att Robin också är nöjd men han säger ju inte så mycket så det är svårt att veta. Rektorn och specialpedagogen sa att det var självklart att de ska försöka anpassa skolgången så mycket som möjligt så att det funkar trots allt som strular till sig nu. Robin ska nu fokusera på 2 ämnen och så får vi se om det blir bättre. Nytt möte är bokat till veckan innan sportlovet och så ser vi om vi ska arbeta fram en ny planering då.

På onsdag eftermiddag/kväll var jag ju hos frisören. Tiden var bokad till 17:00 och det stod att det skulle ta ca 90-120 minuter. Jag gick därifrån när klockan var 20:40... Men jag blev jättenöjd med klippningen och de ljusa slingorna. Dessutom så fick jag ju 50% på priset på klippningen och 25% på slingorna så det blev billigt bra :o) Här kommer lite före och efter-bilder:

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar