Nattugglan hoar :)

Ho ho - nattugglan är på plats :) Spotify är igång och lederna i fingrarna är knakade och redo att knappa på tangenterna :o) Sen återstår det väl att se om jag har nått vettigt att skriva men det är ju en annan sak, hehe.


Jag har haft en bra kväll på jobbet för jag och min kollega Jennie fick jobba ihop för första gången på länge och så fick vi väldigt trevligt besök. Vår underbara kollega Rebecca som är mammaledig nu kom nämligen och hälsade på och till vår lycka hade hon med sig lilla Leonora. Den lilla prinsessan är söt som spunnet socker. Tur att man inte alls blir bebissjuk av att se så små...eller vem lurar jag nu? Jag blev rejält sugen ett litet tag men sen är det ju ändå så att man kan ju inte skaffa sig en bebis varje gång man blir lite bebissjuk. Jag har fyllt 35 nu och är för gammal för fler så det är stop där men mysiga är dom de små krabaterna! Tack för att du kom och visade lilla skatten din Rebecca :)


Jag längtar efter mina vänner i Sundsvall. Jag pratade med Jenny via Skype idag och fick även höra lille Oliver bubbla loss i bakrunden. Kan inte fatta att det har gått så lång tid som ett halvår sedan vi sågs... Hannes och Linnea växer snabbt och utveckals i rasande tempo men det är ju ingenting mot vad Oliver gör. Han är 1½ år redan och fyller 2 år i sommar. Det kan inte gå så här lång tid mellan träffarna! Kanske skulle fundera lite mera på det där med en tågresa norrut...


Nä jag får nog skriva mer i morgon för nu måste jag gå och lägga mig. Jag ska upp tidigt i morgon men jag slutar iaf tidigt och sen är jag ledig på onsdag så det är ju inte så dumt. Kanske skulle ta sig en tur till öppnis på onsdag? Får klura på den :)


Nåväl - god natt mina vänner. Hoppas att ni får drömma sött. Over and out!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar