Nattugglan babblar :=)

Jaha det gick ju inte så himmla bra idag. Hade ju nationellt prov i mattekursen idag. Hehe. Det blev ju definitivt ett IG på det. Suck. Läraren frågade mig om jag ville förlänga kursen för att kunna få hjälp och kanske klara av att få godkänd i kursen. Jag sa som det var att jag tror jag kan gå den kursen 511 gånger och jag kommer fortfarande inte få godkänd. Han trodde inte riktigt på det. Han trodde att med lite studiehjälp så skulle jag fixa det. Mmm joooo eller hur. Men visst - får väl försöka en gång till.


Träffade Annelie idag och vi han få lite tid tillsammans. Vi kände båda två att abstinensen var rätt så stor så det var tur att vi kunde träffas idag :o)


Jag skulle jobba 7-13 i morgon på Plommonstigen men jag kände idag att det inte skulle funka så jag fick avsäga mig det passet. Min kropp strejkar på alla möjliga sätt och jag har så ont så jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen just nu. Har tagit maxdosen av alla smärtstillande som jag kan/får ta i kombination och allt det där men inget hjälpte idag. Tycker annars att diklofenaken brukar kunna kicka in rätt bra men icke sa nicke. I dag gör det ont i nästan alla leder inklusive händerna. INTE kul... Hoppas att det är bättre i morgon för detta vill jag inte att någon ska behöva gå igenom...


Idag när jag var inom mataffären så köpte jag glögg och mandel, russin hade vi redan, så tänkte jag att jag skulle tagit mig en kopp glögg när jag satt här i kväll/i natt. Nu är jag för lat för att orka fixa det nu så det får väl bli en annan dag. Nu har vi iaf grejjerna hemma så när suget kommer så är det bara till att fixa.


Nä nu blev ögolocken lite tunga och med tanke på att jag bara sov ca 4 timmar inatt så är det inte så konstigt. Dax att sova. Natti natti!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar