När paniken kommer smygandes... & lite annat blandat :)

Kollar igenom mobilen och inser att det ligger sjujäkla mycket bilder på den. Dax att säkerhetskopiera. Kopplar in den till datorn och börjar tanka över, så underbart smidigt när allt bara flyter på. En ruta kommer upp. Error. Error!!?? Vadå error?? Nej nej - inte mina bilder!! Helvete. Över 700 bilder får inte gå åt fanders. Ja jag sa ju att det var ett tag sedan som jag säkerhetskopierade... Förbaskat slarvigt av mig inser jag ju nu. Paniken växer. Hela mitt inre vill krypa ut ur mig och skrika med ett avgrundsvrål. Jag fipplar och grejjar, ingenting funkar. Startar om mobilen. Inget funkar. F A N. Detta fååååååår bara inte hända!! Startar om datorn. Nä men så där ja! Sjunker ner avslappnat i stolen igen och njuter av att se bilderna kopieras över och denna gång funkar allt :) Happy happy happy sunshine :=) Tänk så fort humöret kan ändras, hehe.


Ja det är inte bara länge sedan jag säkerhetskopierade utan även länge sedan som jag bloggade. Jag vet. Jag skäms. Jag är så slarvig. Vet egentligen inte varför jag skäms för det är ju bara min blogg och jag gör ju precis som jag vill med den. Egentligen. Och det är ju inte så att jag har 20.000 läsare som sitter och väntar på mina uppdateringar heller direkt. Jag vet inte varför men jag får alltid lite dåligt samvete när jag slarvar med mina uppdateringar.


Vad har då hänt sedan sist? Jo här kommer en liten rapport:


Söndagen den 8/5 - Vi fick en studsmatta. Japp - ni läste rätt. FICK. En snäll familj här i Tormestorp la ut en annons på en utav alla Facebook köp och sälj-grupper att dom skänkte bort en studsmatta och jag tvekade inte en sekund. Det är en stor studsmatta som är ca 4 meter i omkrets. Vi hämtade den på söndagen så den står i våran trädgård och den behövde inte vänta så många sekunder innan det kom någon och studsade på den :) Fredrik invigde den för att testa så att allt var som det skulle efter ihopmonteringen och sen kom Linnea farandes och hoppade tills hon var helt slut, hihi. Vi måste dock köpa kantskydd och nät till den men det är nog inte så svårt att få tag på nått som passar så det ska nog lösa sig bara lönen kommer in på kontot.


Studsande make:

Studsande dotter:

Visst ser det härligt ut? :)


Det fina vädret fortsatte ända tills fredagen den 13:onde och sen har det varit betydligt svalare och det känns mer som vår än sommar igen.

Linnea hade kompisar med sig hem nästan varje dag efter skolan förra veckan och det var mycket utelek. Underbart! Lite vatten och lite hinkar och diverse tillbehör så kan ungar roa sig läääänge :)


Lördagen den 14/5 - det var dax för EuorVisionSongContest. Jag och Jennie var bjudna hem till Rebecca och det var så trevligt så!! Vi fick tacogratäng och sen var det massor med godsaker framdukat när det var dax för alla länder att framföra sina bidrag. Frans gjorde det superbra som endast 17 år gammal stod inför ca 22 miljoner tittare och sjöng :=) Jag tycker att låten är superbra men alla höll inte med mig, han kom femma och det är riktigt bra gjort av honom! Synd att vi inte vann, det hade varit lite coolt att vinna på hemmaplan :o)


Så väldigt mycket mer som är nått att skriva om har det väl inte hänt tror jag. Jag kanske har missat nått - jag vet inte. Innan jag avslutar så måste ni dock få se något vackert. I går kväll lyckades jag fota denna vackra solnedgång:


Varje gång man ska ta sig uppför backen så tycker man att den är jobbig och speciellt när Linnea satt i barnvagnen och man skulle putta henne och vagnen och alla grejjer uppför så hände det att man hatade husets läge lite grann. Sen kom man upp för backen, vände sig om och såg utsikten och så log man istället för att spotta & svära :) Vi har det bra!


Nähä mina vänner - nu måste jag packa lite grejjer och ladda upp inför ett långpass på jobbet. 13:00-07:00. Det blir några timmar det. Ha en fortsatt bra tisdag. Puss på er som orkat läsa :) <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar