När man gapar efter mycket

Jag önskade att jag skulle få mera jobb och vips så fick jag fullt upp flera dagar i sträck :) Onsdag, torsdag och fredag har jag jobbat 7-16, lördag 13-21 och idag delad tur så först 7-13 plus att jag ska tillbaka sen och jobba 17-21. I morgon ska jag jobba på morgonen/förmiddagen. Vet inte exakta tider men förmodligen blir det 7-12 eller nått sådant och sen på kvällen ska jag iväg och vara ledsagare till en som ska på fritidsaktiviteter så det blir full rulle i morgon med. Hoppsan hejjsan :)


Idag har det snöat men så fort som det började lägga sig lite på marken så kom regnet och nu är det mest bara en enda sörja ute. I natt var det -10°C men nu är det 3 plusgrader. Vädersvängningar? Näää vadåååå vad är det för nått? ;) Hoppas att vädret är bättre på tisdag för då är det dax för en ny tur till Kristianstad med Robin. Han ska till tandregleringen igen för att kolla när tänderna ska dras ut, förmodligen är det röntgenbilder som ska fixas också. Är det jobbigt väder att köra i så blir det till å ta tåg eller buss men då vet man ju å andra sidan inte om tågen/bussarna går som de ska... Hmmm.... Får väl se på tisdag hur det blir.


Min man och våran stora tös håller på att laga tacos i köket nu så vi ska äta innan jag ska tillbaka till jobbet. Ska bli gott med lite mat för jag har bara ätit frukost idag. Nått annat har jag inte hunnit med.


Nu kallar min lilla tös på mig. Måste passa på att leka en stund med henne för när jag kommer hem ikväll så sover hon ju redan. Alltid kluven när jag kommer hem på rast när jag har delad tur. Å ena sidan så känner jag ungefär så här: "Gaaaaaaah! Låt mig va! Lämna mig i fred. Jag är trött och sleten och orkar inte leka nu. Jag MÅSTE få vila lite..." Å andra sidan när L kommer och vill leka med mig så känner jag "Jaaaaa min lilla goa tös - som jag har saknat dig!!!! Klart att jag ska leka med dig!!" Just nu så är jag så trött så jag vet knappt vad jag heter.... Hade varit skönt att hinna sova lite innan jobbet men jag får försöka komma i säng lite tidigare i natt. Med betoning på försöka. Vi vet ju alla hur det brukar sluta ;) Hehe.


Hoppas att ni får en trevlig söndag allesammans. Kraaaaam!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar