När det inte blir som man tänkt

Alltså det blir ju sällan som planerat. NÄR ska jag lära mig det? När jag har fyllt 80? För det verkar ju inte som att jag har blivit något klokare efter dessa 40 åren jag har hunnit finnas på jorden. Nå ja.

Jag satt vid datorn igår kväll och tänkte att i morgon (= idag, lördag) ska jag kliva upp tidigt och verkligen fånga dagen. Det ska ju bli fint väder och då ska jag vara ute heeeeeela dagen och försöka ladda batterierna så att jag blir bättre i kroppen. Även om jag har smärta och mår lite si och så i kroppen så har ju lite frisk luft aldrig dödat någon vad jag vet ;) Jag förberedde till och med mitt morgoninlägg som jag tänkte skriva genom att leta upp de bilder som jag ville ha och tänkte att det går lite fortare att bli färdig då. Jag hade tänkt skriva något inspirerande och lite härligt "god morgon det är lördag, upp och hoppa & njut av dagen-inlägg". Mmm jooo det gick ju lysande. Vaknade 10:20 med ett ryck och undrade på vilken planet jag var... Jag var helt yr i bollen och kände mig överkörd av en ångvält. Huvudvärk som dessutom sitter vid bihålorna och bakom ögonen så jag har liksom ont i ögonen. Det känns som att dom ska ploppa ut ur huvudet på mig. Spännande! Jag har fruktansvärt ont i min skadade tå - det gör mera ont än i går. Jag som trodde att det gick på rätt håll innan. Gubben min är nog på väg att bli dålig igen så han har bäddat ner sig i sängen. Ja ja, jag får göra det bästa av dagen ändå :) Men det känns lite som bilden nedan:

Nä det är hemskt vad jag gnäller och är negativ hela tiden. Sorry! Solen skiner, dottern har varit ute och jagat Pokemon och fått sol på sig :) Hennes fräknar har börjat komma fram och det är så sött <3

Ha en fantastisk lördag mina vänner <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar