Nä nu får det räcka!

Nu är jag trött på detta busväder som vi har här nere i södra delarna av landet. Okej jag vet att jag brukar klaga när det kommer snö om vintrarna men det kanske (men bara kanske) är liiiiiiiiite bättre med snö än med stormar iaf. Jag som såg fram emot mysiga promenader med Kamille och Izzie får vänta ett tag till. Jo promenader får dom ju men speciellt mysiga är dom ju inte när det blåser såhär pass mycket. Nej jag måste säga att jag längtar rejält tills det blir vår och ännu hellre sommar. Kan vi spola fram till mars/april kanske? Januari och februari är utan tvekan de två tristaste månaderna på året så det gör inget om vi hoppar fram lite. Eller så får man helt enkelt bara härda ut...


Idag har det varit en sån där riktig slappesöndag och det var inte så dumt det. I morgon får det väl bli lite ändring för jag måste komma tillbaka till rutinerna. Sedan jag blev sjuk i november och sov mycket på dagarna så har jag haft svårt att vända tillbaka dygnet och få in en rutin på det. Att vända rätt på dygnet för en dag eller två funkar bra men sen är jag ledig nån dag eller en hel helg och kommer nattugglan fram direkt och så har jag svårt att komma upp i vettig tid dagen efter. Ingen ordning alls! Jag behöver dessutom komma igång med min träning så jag tänkte först sticka till gymmet i morgon men utan bil är det ingen höjdare att ta sig dit och hem. Eller jo dit funkar men eftersom att jag inte vill duscha där då de har värdelösa omklädningsrum och duschar så vill jag duscha hemma. Inte så kul att åka buss alldeles svettig å stinkande. Tar hellre en rejäl promenad med hundarna om vädret tillåter. Är det busväder så får jag ta gymet och stå ut med att duscha där. Ja ja det löser sig :=)


Nej jag tror att jag ska kika på lite Netflix innan det blir dax att sova. Hoppas att ni får en bra natt och en bra start på nästa vecka. Kram!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar