Mycket nöjd!

Ja det här har ju varit en väldigt bra dag måste jag ju säga :) Jag klev upp klockan 4 i morse helt självförvållat för att bli hämtad kl 5. Sedan påbörjade vi bilfärden ut till kusten för att sedan följa den ett litet tag. Svängde sedan innåt landet igen för att nå vår slutdestination - Ullared!! Det var jag och Annelie som var på shoppingtur idag och det blev en väldigt lyckad dag! Jag är så nöjd så nöjd :=) Jag är grymt trött i fötterna fortfarande fastän jag har varit hemma i flera flera timmar nu men det är det värt, hehe. Gjorde några riktigt bra fynd men längtar redan tillbaka. Hehe.


I morgon jobbar jag 7-16. Har fått en extra tur så det blir ett trevligt tillskott i kassan :o) I övrigt lär det väl inte bli så mycket gjort under morgondagen. Inte mycket energi kvar efter ett sådant arbetspass, hehe.

På fredag ska jag ta mig in till stan tänkte jag för att göra av med årsbonusen som kom från H&M här om dagen. Linnea ska få en softshelljacka och Robin ska få lite munktröjor. Sen är det bara två par jeans till att införskaffa till honom så är han klar för ett tag framöver. Hoppas jag.


Nej jag börjar bli lite trött i huvudet och jag borde kanske ta igen den förlorade sömnen. Hoppas att ni har haft en bra onsdag! Kram <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar