Morgonens bestyr

Larmet tjöt i mobilen, dax att kliva upp. Ville inte men det var bara till å bita ihop, se glad ut och göra det som måste göras varje vardagsmorgon - skicka barn till skolan. Vågar inte riktigt lita på att sonen tar sig iväg i tid om han ska fixa allt själv. Dessutom så tycker jag att morgonen ska vara trivsam för att man ska få en bra start på dagen. Hur kul är det att sitta och äta frukost själv? Allting är ju så mycket roligare när man har sällskap :) Frukosten och kvällsmaten är tillfällen som jag tycker att man ska ta tillvara på lite bättre, sitta samlade och kunna prata om vad som ska/har hänt under dagen. Speciellt när man har barn. Dom behöver det.


Morgonen förgylldes lite av att lilla tokfian Linnea gjorde ett besök på pottan och det blev jackpott idag med ;) Hon är så duktig min lilla skrotfia! Spännande att se om hon fortsätter likadant för just nu måste jag ju säga att hon verkar tycka att det är riktigt skönt att slippa göra behoven i blöjan. Nåja, ingen stress, ingen press :=)


Har en massa saker som jag borde ta tag i här hemma - nån som vill komma hit och göra dom åt mig? Jag har verkligen ingen lust eller energi alls till sånna där "måsten" idag. Jag är såååååååå seg. Borde gå å lägga mig ett tag till men sova är tråkigt. Hehe det är inte lätt :)


Idag är det dimmigt ute, riktigt grått trist och tråkit väder. Jag är så enormt sugen på att åka iväg någonstanns, shoppa, fika, göra nått men detta väder gör att man hellre stannar inne. Blir ju billigare så iofs...hehe. Måste ju kika på skor till minsta lilla donnan i familjen. Rotade runt lite i lådorna igår och det finns inte nått som passar henne nu. Jag vet ju hennes mått på foten och så har jag en sån där mätsticka till skorna - smidigt. Har ju lite otur med det där med skor tycker jag för så mycket barnskor som vi har liggandes här, nått borde ju passa kan man tycka. Får ta en tur på fredag när Fredrik är ledig - då kan vi åka till nån annan skoaffär än dom inne i stan för dom är ju sviiiiiindyra. Nå det löser sig nog.


Jag håller på att leta jobb. Wish me luck! Att jag ska lyckas hitta något som jag kan ha en rimlig chans att få och med dom kraven på arbetstider som vi har (pga mannens jobb och tre barn) så blir det INTE lätt. Får se vad som händer. Ingen kris riktigt än men det vore skönt att kunna höja månadsinkomsten lite och att jobba som vikarie lite då å då i början så att Linnea inte måste kastas in på dagis hux flux. Alltid bättre om dom små kan få vänja sig lite sakta ju. Ska ringa lite förskolor med och sätta henne i kö och så där.


Måste nog sova lite till. Bäst å passa på medans lillbanditen slaggar sött :) Kram på er! Ses.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar