Mitt i natten.

Vaknade för en stund sedan pga en jobbig hostattack, känns inte bra alls i halsen. Kan inte somna om nu. Hämtade surfplattan och roar mig lite genom att testa blogga via den och titta lite på netflix :-).


Igår var jag, Felicia & Linnea på Väla för att shoppa lite. Det blev lite skor till Felicia och då hade Linnea tur så hon fick ett par hon med. As-snygga! :-) Efter att vi hade fått i oss lite lunch så han vi även med en tur till New Yorker och Felicia blev väl inte ledsen direkt B-). Vi kom iväg väldigt sent vilket innebar att vi hade rätt så begränsat med tid på Väla (ca tre timmar) så vi han inte mycket mer än så men det var kul ändå. Tyckte dock synd om Linnea för jag hade lovat henne en tur in på Build A Bear-butiken men den var stängd. Tydligen pga eventuell konkurs... Linnea blev jätteledsen. Inte lätt att vara liten :-(...


16:30 var vi på tågstationen för att hämta upp Felicias utbytesstudent :-). Lisa från tyskland är nu hemma hos oss och ska stanna till på lördag. Vi ska prata engelska för det är det som eleverna ska träna på. Till hösten ska Felicia åka till tyskland :-)


Har visst lite batteri. Dax att avsluta. Synes!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer