Merry Go Round?

God morgon! Eller ja morgon är det i alla fall... Idag är jag trött och sliten. Inte alls på hugget. Jag känner mig tom men samtidigt ångestfylld. Jag har för mycket tankar som snurrar samtidigt nu tror jag. Jag vill må bra till 1000% på alla sätt och vis men jag tror inte att jag riktigt kan greppa om allt som händer. Det känns lite som att jag står och tittar på mig själv som åker karusell, en sådan där "Merry Go Round". Det snurrar och snurrar och jag kan inte göra något för att stoppa karusellen. Det är ett lyckorus samtidigt som det är lite läskigt med karuseller. Det kittlar i magen samtidigt som jag känner mig lite spy-färdig. Något av det som "make sense"?

Hantverkarna är här och har nu börjat med det sovrummet där vattenläckan slog till hårdast. De trodde att de skulle hinna göra så pass mycket idag så att målaren kan komma hit redan i morgon och börja med sitt. Det vore ju fantastiskt! Alltså jag vet att jag har sagt detta förut men OJ så skönt det ska bli när det är klart!!!!

Nä mina vänner - dags att ta tag i lite saker. Jag ska ringa lite viktiga samtal, kicka igång en maskin tvätt och sedan får vi se hur dagen blir. Det beror på hur samtalen går.

Jag önskar er en mycket trevlig tisdag mina vänner :) Många kramar! <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Förstår att det är mycket tankar runt allt du varit med om på så kort tid 😔 låt det ta tid och skynda långsamt 🙏🏼 Var rädd om dej och ta hand om dej ♥️

nouw.com/mariasvardag
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Tack för dina ord 😊 Jag ska försöka mitt bästa <3

nouw.com/jopphejjdihejjda
VeraLynn
VeraLynn,

Ja man kan virkelig bli trøtt og føle at man sitter på en karusell, når man har mye tanker i hode. Lykke til med soverommet, og jeg håper at de blir ferdig med det de skal gjøre i dag. Ha en fortsatt fin tirsdag 🥰

nouw.com/veralynn
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Tack för att du tänker på mig 😊. Det ordnar säkert upp sig under dagen 😊

nouw.com/jopphejjdihejjda
Evaeliasson
Evaeliasson,

Skynda långsamt och var rädd om dig 🥰

nouw.com/evaeliasson
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Ska göra mitt bästa 🙃😀

nouw.com/jopphejjdihejjda