Men varför inte?

Tjabba. Ni som har följt mig ett tag vet ju lite om vad som har hänt under detta året. Jag trodde att jag hade haft min beskärda del och kanske lite mer än så men tydligen inte. Visst - det har absolut inte bara varit negativa saker som har hänt (jag hittade ju min pappa efter att varit utan i 41 år!!) och en hel del positivt har ju kommit tack vare de negativa saker som har hänt så jag är absolut inte bitter. Men nu tycker jag ändå liksom att det räcker... Jag skulle ju ha en lugn dag hemma och ta en promenad på eftermiddagen bara. Promenaden byttes ut mot ett samtal till 1177 och sedan en tripp till Hässleholms sjukhus.

Jag misstänkte att jag hade fått en blodpropp nämligen och det är förmodligen så att det var en korrekt diagnos. Jag har en svullnad och rodnad på vänster arm, det ömmar väldigt mycket där och det svullna området är varmt. Det är en liten bit nedanför där jag fick vaccinationssprutan i måndags. Kan ju vara ett sammanträffande. Kanske inte. Efter att en läkare hade undersökt med ultraljud läääääänge och väl så kunde han inte utesluta att det var en propp. Eftersom att jag redan äter blodförtunnande som tydligen inte verkar hjälpa i detta läget så fick jag nu även sprutor som jag ska ta i en veckas tid. Ja men varför inte?

Jag kommer att bli kallad för en uppföljning om ca en vecka och då ska man se om sprutorna har hjälpt eller om jag behöver fortsatt behandling. Okej - kan vi bestämma att det räcker nu då? Hoppas att det "bara" är en biverkning av vaccinet och att det inte händer igen för detta var faktiskt lite läskigt. Blodtrycket var uppåt väggarna högt och då snackar vi alltså väldigt högt! Inte så konstigt kanske med tanke på att jag förmodligen hade rejält stresspåslag i kroppen även om jag var lugn utåt sett. Att jag inte har sovit ordentligt på länge påverkar ju såklart också.

Jag är väldigt tacksam för att jag fick vård så snabbt (vi bor i ett fantastiskt land!) och för att jag fick åka hem igen. Lite nervöst ska det bli att behöva sticka sig själv i magen (det är inga små sprutor...) men det ordnar sig nog det med :)

Nä nu ska jag ha en lugn och skön kväll med familjen. Vi ska äta lite god mat och bara njuta av att vi får vara tillsammans. Ha en trevlig lördag kväll alla goa vänner! Kram kram <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar