Men tänk om man skulle...

Tjenixen!

Idag har jag verkligen varit trött och seg hela dagen. Jag vilade/slumrade lite extra på förmiddagen men sen tänkte jag att det är dumt att vända på dygnet. Jag har hållt mig vaken fastän suget att gå och sova mera är stort. Sängen är såååå lockande!

Jag blev tvungen att köra en liten sväng till mataffären och helt plötsligt från ingenstans så blev jag jättesugen på att fira påsk. Eller jaaa helt från ingenstans var det ju nog inte för hela affären var ju skyltad med påsktema så jag fick väl lite feeling därifrån :) Men vi brukar inte fira påsken särskilt mycket. Ja menar barnen brukar få nått påskägg och när de var mindre så brukade vi knappt ens ge dom det för då kom det påskägg från andra i släkten så det blev så mycket ändå. Någon gång har vi väl dukat med lite påskservetter och haft ris på bordet men det har liksom inte varit någon stor grej. Nu helt plötsligt så blev jag sugen på att fixa och ordna en himla massa så jag fick bromsa mig lite där :o). Men en överraskning har jag på G i alla fall och det ska bli skoj att genomföra. Fortsättning följer på den :)

Nu ska jag pyssla vidare på min tavla lite innan jag ska leka kock. Ikväll blir det köttfärssås och pasta (jag skippar pastan och kör grönsaker till). Saker och ting fortsätter att gå på rätt håll så det känns bra! Nu vill jag bara börja träna igen... Nåja en sak i taget <3.

Ha en fortsatt skön tisdag! Pöss & Kräm ;)

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
lottashullerombuller,

Brukar inte göra så stor sak av påsken jag heller men lite är roligt.

Sköt om dig 💜

nouw.com/lottashullerombuller
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Ja det är ju extra roligt när man kan göra det lite mysigt för barn och barnbarn 😊

Tack detsamma <3

nouw.com/jopphejjdihejjda
Forsens
Forsens,

Fick också påsk suget idag , så ja handlade lite påskpynt ! Gillar påsk , tecken på varmare tider 🥰

nouw.com/forsens
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Ja det är lite svårt att stå emot allt fint pynt som kommer varje år tycker jag men då man inte pyntar lika mycket som till jul så är det ju dumt att samla på sig 300 påskkycklingar liksom 😉 Fick slå mig på fingrarna för att inte komma hem med halva utbudet 😊

Ja när det är påsk så vet man att det är vår och det går ju absolut mot rätt årstid 😊

nouw.com/jopphejjdihejjda