Men oj så kul :)

Oj oj oj vad hjärnan är seg efter att ha sovit så lite som jag gjorde i natt och sedan varit vaken hela dagen. Jag trodde att jag skulle sova ikapp lite men jag har väl varit inne i andra andningen eller nått. Det är konstigt att man kan vara så pigg och övertaggad samtidigt som man är seg som en kola i skallen :o)

Lagom till jag började dega ihop så kom vi på att vi skulle plocka fram den gamla bilbanan och köra lite. Vi köpte den till julen 2007 när Felicia och Robin var 8 respektive 6 år och i början använde vi den rätt mycket. Som det mesta andra man köper så blev det väl lite nyhetens behag. Sen skaffade vi hund också och då är det ju nästan stört omöjligt att ha en bilbana framme... Speciellt med tanke på Izzie som gärna skulle bita i allt som hade däck. Hon jagade alltså cyklar, kickbikes, inlines och gräsklipparen och så skulle hon bita i däcken. Fullständigt tossig var hon! Och en massa hundhår i däcken på de små bilarna hade inte varit någon höjdare det heller.

Nu körde Fredrik och jag en himla massa varv och oj så skoj det var!! :) Linnea ville inte ens prova. Vi vuxna blev som barn på nytt, hehe. Vi skulle dock behöva köpa en ny bil till den där bilbanan för det är rätt så stor skillnad på hur bra de är. Vi har testat att köra i de olika spåren, vi har skiftat kontroll med varandra osv och det är helt klart så att ena bilen är bättre än den andra.

Nu ska jag läsa godnattsaga för dottern min. Vi är inne på andra Harry Potter-boken och även om hon är så stor så hon gott hade kunnat läsa den själv så tycker jag att det är mysigt att ha högläsning så vi fortsätter med vår tradition ett tag till. Tids nog så kommer det en dag där man blir lite utesluten ur ungarnas vare sig man vill eller ej så jag passar på att njuta medans det går :o)

Ha en trevlig söndagskväll mina goa vänner <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar