Men livet ändå <3

Vilken härlig dag det blev - jag älskar sådana här dagar!

Först en lugn och skön morgon vilket verkligen behövs för att den här "gamla tanten" ska orka med :). Sedan lagade min gubbe en stor omgång med köttfärssås som vi tog med oss istället för flyttgröt hem till Felicia och Gabriella. Vi började med att kika runt i deras jättefina lägenhet och sedan värmdes kättfärssåsen på och måltiden kompletterades med pasta och grönsaker och sedan njöt alla av maten. Min man kan laga mat han :=)

Eftersom att vi inte hade träffats sedan långt innan julen så fick dom sina julklappar också :) Sedan hjälpte Fredrik till att skruva på någon möbel så att den blev stabilare och vi pratade om allt möjligt mellan himmel & jord. Helt plötsligt så var klockan snart dags att göra kvällsmat så det var bara till att bege sig hemåt.

Väl hemma så fick jag med mig Linnea och Zacko på en promenad runt i byn :o) Fredrik trollade fram lite rester så direkt när vi kom hem från rundan så åt vi. Efter maten så körde Robin ett litet pass på vår nya bästa vän Crosstrainern som numera står i vårat vardagsrum (lånad av Hannah med familj - TACK). Naturligtvis så skulle jag se om jag kunde klå honom och det kunde jag! Ha ha :=) Han är 19 och jag är 41 men jag är grymmast ;) Alltid kul att tävla och vinna ;)

Jag har en till bästa vän sedan lite drygt en månad tillbaka och det är min dosett. Varenda söndagskväll så sitter jag där och fyller på min dosett. Laddad och klar till nästa vecka. Jag ska kämpa för att kunna sluta med - om inte alla så - åtminstone några av medicinerna. Det är ett av mina många mål jag har nu med min hälsa.

Jaha nu är sportlovet slut i Skåne, back to normal tomorrow. Det dröjer bara lite mer än en månad så är det dags för påsklov. Det går undan på vårterminen! Ja idag är det ju även sista februari och om en månad så är det dags att ställa om klockan till sommartid. Som sagt - det går undan på våren! :)

Nu ska jag nog hålla kväll. Efter det att jag har läst ur Harry Potter-boken för tösabiten så ska jag se på fredagens avsnitt av Talang som jag fortfarande inte har hunnit att se. Lite te och chill i soffan låter som en utomordentlig kväll <3

Ha de gött! Sussa sött i natt. C U 2 morrow <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Låter som en riktigt mysig dag 🥰

Ja nu är sportlovet slut här och våra Stockholmsgrannar dök upp idag.

Njut av kvällen, här blir det Vem kan vad kl åtta

🥰

nouw.com/mariasvardag
Evaeliasson
Evaeliasson,

En härlig dag verkar du haft 🤗 Här är det en vecka kvar till sportlovet


nouw.com/evaeliasson
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Extra bra nu i Corona-tider att det är uppdelat 😊

nouw.com/jopphejjdihejjda
carroat
carroat,

Lät som en toppendag! 🥰

nouw.com/carroat
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Det var det verkligen ❤😊

nouw.com/jopphejjdihejjda