Me, myself and I

Jag kan inte sova och det driver mig till vansinne. Jag kan tycka att det är superskönt att ha kvällarna för mig själv så jag kan ägna mig åt bloggen/läsa andras bloggar, spela Sims, läsa böcker, sy korsstygn, scrappa och allt annat som jag pysslar med men ibland är det såååå frustrerande att vara nattuggla och inte kunna styra över det. Jag kan testa dricka kamomillte och varva ner på olika sätt, undvika stimulans av något som har en skärm och släcka ner så mycket som jag tycker är behagligt (är sjukligt mörkrädd). Jag gör vad jag kan men huvudet vill inte som jag vill. Nu gav jag upp lite för tidigt kanske - jag borde ha legat kvar ett tag till men jag kände att det var liksom ingen idé. Jag är helt enkelt alldeles för pigg för att kunna somna nu.

Jag tänkte att jag kunde passa på att göra ett sådant där inlägg där jag svarar på lite frågor så ni som vill kan lära känna mig bättre :)

1. Favoritmat:

Hmm på min topp 3 när man beställer färdigt så är det 1: asiatisk mat. 2: pizza och 3: hamburgare. Hemlagat och mer "vardagsmat" så säger jag 1: africana. 2: kycklingfilé & pommes med sonens vitlökssås till och 3: tacos.

2. Favoritdjur:

Bland husdjur så är det 1: hund. 2: marsvin. 3: katt. Bland djur i hela världen så är det 1: lejon. 2: giraff. 3: delfin.

3. Favoritfärg/er:

Lila och svart.

4. Favoritmusik:

Pop, rock och r n´b.

5. Favoritartister:

Shit - skulle kunna räkna upp väldigt många här men 3 stycken nu levande är väl Pink, Nickelback och Takida.

6. Resmål jag skulle vilja uppleva:

Men shit igen då rå. Måste jag välja? 1: Kinesiska muren och självklart mer av landet Kina. 2: Bali. 3: Island och bada i en varmvattenkälla.

7. Mål och drömmar jag vill förverkliga:

Jag skulle vilja gå en fotokurs och sedan åka med en guide som är lika fotointresserad till olika smultronställen för hobbyfotografer och få chansen att fota allt det vackra som finns.

Jag skulle vilja skriva en bok som faktiskt skulle bli publicerad och sälja rätt bra. Vad är vitsen att skriva en bok om ingen läser den liksom? :)

8. Finns det något du ångrar/vill ha ogjort/ändra?

Min första tanke är ju att det hade varit najs att kunna få en bättre barndom och uppväxt än den jag fick. Jag har varit med om MYCKET skit. Men samtidigt så har allt jag varit med om format mig till den jag är idag och om inte allt hade hänt hade det ju förmodligen inte lett mig fram till där jag är idag. Då hade jag inte haft min man och alla mina barn. Sen önskar jag ju så klart att sonen hade kunnat få ha sin pappa kvar i livet...

9. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon?

Det kanske låter supersjälviskt men jag skulle vilja betala av huslånet så att familjen får en bättre ekonomi.

Jag önskar att jag vann så pass mycket pengar så att jag kunde göra det bättre för min familj, skänka massa pengar till bättre behövande, ge massa pengar till de bland mina släktingar och vänner som behöver det, resa och visa mina barn världen (både för att ge dom mer kunskap i hur världen faktiskt ser ut på olika platser, hur människor har det i andra länder men även i bara semestersyfte). Plus köpa ny bil som man inte behöver laga hela tiden.

10. Drömyrke?

Fotograf! Men det är kanske lite svårt att leva på. Det finns ju så många duktiga fotografer så det är svårt att utmärka sig.


Ja det var väl lite info om mig. Nu ska jag göra ett nytt försök på att sova. Natti natti! <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar