Måndagens babbel nr 2

Men god kväll! Ja nu är jag här med mitt babblande igen - aldrig blir ni av med mig :o) Lika bra ni vänjer er ;)

Klockan är snart 19:45 och jag sitter fortfarande med matkoma och då åt vi ändå ovanligt tidig kvällsmat för att vara oss. Vi brukar äta vid 18-tiden men idag åt vi vid 17-tiden. Maken grillade hamburgare och jag stekte bacon. Sååååå gott men jag orkade inte ens äta upp en hel hamburgare och då är det bara 90-grams. Vi hade inte ens pommes eller nått tillbehör förutom lite paprika. Ja och så baconen då men jag tog bara 3 små skivor, brukar äta mycket mer än så. Ja ja mumsigt var det och mätt blev jag så jag har inget att klaga på! :=)

Jag kikade lite på vädret och försökte se om det fanns något som jag och dottern kunde hitta på de kommande dagarna. Det är inte så lätt eftersom att jag äter rätt så mycket smärtstillande och blir trött och groggy av det. Jag kan inte göra så mycket då jag absolut inte får belasta vänster axel och arm. Det är Corona som styr och ställer fortfarande även om många verkar ha glömt bort det. Ibland tryter fantasin lite också och då är det ännu knepigare att komma på något. Jag ska fundera lite så får vi se vad det blir.

Nä här kan man ju inte sitta och uggla hela kvällen. Om en timme ungefär kommer en vän hit. Hon behövde en sovplats i natt och då vårt gästrum står till förfogande så passade ju det bra. Sen blir det väl i stort sett bara att hon kommer hit och sover för hon börjar jobba kl 7 i morgon så vi hinner kanske inte umgås så mycket. Men det kommer väl fler chanser till det :)

Ha en trevlig kväll allihopa. Over and out <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar