Måndagen den 4 maj 2020

God kväll! Ja jag hamnade vid datorn (som vanligt) efter det att tösen hade kommit i säng. Jag han precis sätta mig så fick jag syn på solnedgången. Ut på altanen med mobilen i högsta hugg och jag han få några bilder innan solen försvann helt bakom trädtopparna. Jag skulle skriva ett inlägg då och lägga ut bilderna men ett tu tre så var bilderna ute innan jag han skriva något. Jag vet inte vad som hände?! Nå ja - teknikens under. Inte mer att göra åt saken än att fixa ett till blogginlägg :)

Jag tittade på dagens avsnitt av radarparet Lundell tidigare idag. Jag vet inte varför men jag har fastnat lite för Jocke & Jonna (och lilla söta Lunabelle såklart!). När man har sett ett avsnitt så vill man ju liksom veta hur det går med alla deras renoveringsbekymmer och allt annat som händer i deras liv. Jag brukar inte vara intresserad av sådana här realityshower men denna plus Wahlgrens Värld kan jag inte sluta titta på. I dagens avsnitt så fick man ju se hur Jocke bär Lunabelle i trappan och ramlar så båda slår sig men Jocke verkar slå sig hårdast faktiskt. Kanske för att han redan hade ont i ryggen? I vilket fall så blir han helt förstörd och gråter innan han vet att dottern verkligen har klarat sig och inte har fått hjärnskakning eller dylikt. När Jocke grät så satt jag här och storbölade jag med. Har INGEN aning om varför men tårarna bara sprutade... Jag har kanske lite väl nära till känslorna och kanske har lite fööööör mycket sympatikänslor ibland.

I dag har jag sytt lite på mina korstygnstavlor så nu har jag börjat på den tredje. Annars har jag mest vilat eftersom värken har bråkat och så fick jag en förpestande huvudvärk som höll i sig i ganska många timmar. Det var lika bra att erkänna sig besegrad och vila/sova bort den. Jag kunde dock göra det med gott samvete för väldigt mycket av alla "måsten" var redan fixade här hemma. I går när jag var iväg med Jennie och gick på härliga strandpromenader osv så hade dottern dammsugit sitt rum, hallen, badrummet och köket och sedan hade hennes underbara pappa moppat golven. Alltså hur underbart??!! Sådant är jag inte bortskämd med ska jag säga så jag blev så glad så glad. Det betyder ju extra mycket för mig när min axel bråkar, det är naturligtvis den sidan jag använder mest eftersom jag är högerhänt.

Nu ska jag fortsätta sy lite innan det är dags att krama kudden. Sussa sött! På återseende <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar