Lyxigt värre :)

Jag måste ju bara säga att jag mår oförskämt bra just nu :) Jag och maken är i Ystad och utnyttjar min 40-årspresent. Jag fick nämligen ett presentkort gällande en natt för 2 personer på Ystad Saltsjöbad (spa-anläggning) och nu var det äntligen dags!

Vi checkade in vid 16:30 och idag och sen hade vi en paus innan det var dax för lite mat. Vid 18-tiden hade vi bord bokat på en jättefin och mysig restaurang i samma byggnad som hotellet och spa-avdelningen. Det var en trerätters och ingen dålig sådan!
Jag valde langos med räkor till förrätt, torsk med massor med goda tillbehör till varmrätt och glass med päronkompott som efterrätt. Mums fillibabba säger jag bara 🤪😁. Min man var också väldigt nöjd med sin mat så det var ju bra 👍.

Efter maten så spanade vi in SPA-delen och testade några av poolerna. Det var gött att få basta, bada bubbepool och bara slappa.

Nu är vi rätt så trötta båda 2 så vi säger nog god natt rätt så snart.
I morgon väntar en frukostbuffé och sen har vi ända till kl 14 på oss att njuta av Spa-avdelningen innan vi åker hem till de goa ungarna igen.

Tack Hannahbanan med familj och Hasse & Lotta för en underbar present!

#ysb #ystadsaltsjöbad #spa #relax

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer