Lördagsbabbel :)

Jaha då var det lördag igen och som vanligt så bara susar dagarna förbi. Sitter i pyjamasen, har inte slängt in mig själv i duschen än... Borde kanske ta å göra det men först får jag passa på att blogga medans familjens minsta medlem sover, hehe. När hon är vaken och terroriserar allt och alla runt omkring sig så är det inte lätt att sitta framför datorn inte. Det är inte lätt att få speciellt mycket gjort över huvud taget!


Just nu är en kompis till Robin på väg hit, det ska sovas över :=) Skönt att han har så mycket kompisar och att dom han har är så bra vänner också. Man behöver liksom inte vara orolig för att dom ska ryka ihop och slå ihjäl varandra eller nått. Vi märker knappt av dom när dom umgås med varandra :o)


Ikväll är det Melodifestivalen del 1. Ska man titta eller ska man inte? Har inte bestämt mig än. Det lär ju bara vara skitlåtar som vanligt och om det för en gångs skull råkar finnas nån låt som är bra - ja då kommer inte den vidare... Av någon anledning så ska det liksom vara så konstigt som möjligt. Ett år var det ju brandmän som sjöng nån kass låt, i år är det väl poliser som sjunger nån kass låt. Näää det är bara ett stort spektakel alltihopa - å ändå lär man väl inte kunna hålla sig borta från tv:n ikväll...


I morgon ska vi på dop. Denna gången är det Fredriks lillasysters son lilla Nils ska döpas ute i Tjörnarps kyrka :) Hoppas att det inte blåser halvt storm i morgon också för det blåser rejält idag. Inte så roligt om man får dåligt väder på en sådan viktig dag. Regn, snöstorm och blåst kan ju hålla sig borta. Solen kan skina och termometern får ju gärna visa samma härliga temp som idag - den står nämligen på +7°C :)))


På måndag börjar inskolningen på dagis igen. Vi ska börja om från början och se hur det går. Hoppas att Linnea får hålla sig frisk denna gången... Nu hostar hon nästan ingenting om man jämför med innan så på måndag kanske hon är helt ok. Håll tummarna!


I torsdags var jag på Arbetsförmedlingen och anmälde mig som arbetssökande. Bläää. Hoppas på att få ett jobb nu så att jag slipper ha nått med dom å göra för det är inte roligt alls... Har sökt ett gäng jobb som jag tror att jag har chans att få så vi får väl se hur det går. Det är ju många som slåss om jobben...


Nu är det bara 11 dagar kvar tills jag, Linnea och Robin ska åka till Sundsvall!!! Ååå jag längtar så jag blir galen juh. Eller just det - man kan inte bli något man redan är... ;)


Dax att gå till tvättstugan. C U. Kram!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer