Lite sent.

Mmm jag vet att jag borde sova för länge sen men ränderna går väl aldrig ur antar jag. En gång nattuggla - alltid nattuggla. Hellre det än rugguggla ;)


Idag gick det inte så bra i skolan. Koncentrationen var på minus 500 typ. Inspirationen var som bortblåst. Ja ja nya tag i morgon! Alla måste väl få ha sina dåliga dagar och inte ens jag är perfekt ;)


Sitter och lyssnar på Rix FM och njuter av alla bra låtar som spelas nu under kvällen. Har verkligen inte lust att gå och sova men får väl göra mitt bästa för att somna snart så att jag inte är för trött i morgon i skolan. Bieffekten av att vara vaken för länge blir ju att nästföljande dag blir drabbad. Jag vet ju facit men det är inte alltid så lätt att leva efter det ändå.


I morgon tar jag och Linnea "sovmorgon". Jag måste ju kliva upp för att se till så att Robin kommer iväg som han ska ändå så längre än till 6:30 sover jag ju inte ändå men en lite lugnare morgon kan vi få iaf. Ska lämna Linnea vid 9 eller 10-tiden istället för 8. Nice :) Det gäller att gripa sådana där tillfällen när de kommer nu för tiden. Det är såååååå skönt att inte ha det så stressigt i skolan längre!!


Nej nu vaknade lillan till och sover lite oroligt så jag får gå till henne. Pappan är där men räcker inte riktigt till. Det ska vara mamma.


Sov gott. Puss & kram!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar