Lite dåliga funktioner m.m.

Har upptäckt en sådan där sak som man kan reta sig på eller strunta i att lägga någon energi på - valet är rätt enkelt egentligen. Men just idag så kan jag iaf inte sluta reta mig på det. Vad det gäller? Jo att blogga via mobilen, vissa funktioner funkar inte riktigt som jag vill att de ska. Tex så när man gör mellanrum mellan raderna för att man vill ha det snyggt uppdelat i stycken så blir det inte så när inlägget visas i bloggen sedan. Jätteirriterande tycker jag som gillar ordning och reda. Jättejobbigt tycker jag som för det allra mesta delar in alla texter snyggt och prydligt i fina stycken. Något att irritera sig på egentligen? Näää. Gör jag det ändå? Jaaa. :)


Nu på eftermiddan har jag suttit här hemma och läst på lite mer om vad LSS och LSS-boende betyder. Vad jag kan förvänta mig när jag börjar jobba och vad som förväntas av mig som vårdare. Det är inte helt enkelt tycker jag att sätta sig in i den situationen men det bästa jag kan göra är att läsa på och förbereda mig så mycket jag bara kan.

Jag har iaf fått tiderna nu för delegationsutbildningen och introduktionskursen som jag ska på. Jag ser fram emot att börja jobba och är verkligen jättespänd av förväntan :o)


Nä nu ska jag snart hämta dottern på dagis. Synes. Kram kram!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar