Laddad och sen helt tom.

Japp. Så var då denna dag förbi och jag borde vara glad för det men jag känner bara tomhet. Jag har liksom peppat och laddat upp mig själv inför denna dag men det känns typ som julaftons kväll nu - ett enda stort: -jaha var det där allt?! Vi hade prov i psykiatrin idag. Trodde seriöst att det skulle gå bättre. Känner mig tom inombords och liksom lite deprimerad. Suck. Ville så gärna ha bra betyg i kursen och låg hyffsat till innan provet men vi får väl se när provet är rättat. Känns som om slutbetyget blir ett C. Vill minst ha B och det är ändå mer realistiskt än det jag helst vill ha som är ett A. På alla insändningsuppgifter och tester så har jag hamnat på B så jag skulle ju bli superduperglad om jag har lyckats få det på provet med. Får väl bara vänta och se helt enkelt.


Nästa kurs har sin första lektion på onsdag men den boken tänker jag börja läsa i långt innan dess för den kursen är grymt viktig nu när det är den inriktningen som jag har valt.


Ikväll är det äntligen Greys Anatomi på tv:n. Väntar bara på att det ska bli färdiginspelat så vi kan kika på det sen. Så skönt med inspelningsbar box så att man slipper titta på reklam å mög.

Är lite frusen jag får nog gå å fixa till en kopp te eller kanske varm oboy. Såhär kan jag ju inte ha det - är iskall om hela mig. Brrr.


Ha de gott! Kram

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar