Kul... kul...

Det måste sluta regna NU. Jo jag vet att marken behöver regn men snälla inte idag, det är utomhusdag på skolan då barnen har något som heter Mölleröds-vandringen idag. En gång per termin ska dom ut och vandra och ha med sig matsäck. Kul i regn... Snälla sluta regna nu. Det kan ju regna på nätterna och vara sol på dagarna :) Skitbra lösning tycker jag.


Sitter och lyssnar på Nickelback och laddar upp inför dagen. Försöker att inte må illa genom att tänka på annat än graviditet och bebis men det är ju lättare sagt än gjort :=)


Idag börjar vecka 14 av graviditeten och så här står det på en sida på internet som heter www.babyvarlden.se


"I början av denna vecka är fostret 11 veckor gammalt. Hjärnan fortsätter att växa. Särskilt den främre delen växer sig större för att täcka övrig hjärnstruktur. Hjärnan är ännu uppdelad i tre delar. Fostrets benmärg, lever och mjälte producerar blodceller.

Fostret är nu inne i en intensiv tillväxtperiod och rör sig mycket inne i livmodern. Även om kvinnan inte kan känna rörelserna så känner fostret kvinnan. Om man trycker lätt på magen så flyttar fostret sig.

Vissa gravida kvinnor lider av huvudvärk. Antagligen är det hormonet progesteron som orsakar det. Att dricka mycket och ta promenader i friska luften kan hjälpa. Denna typ av huvudvärk försvinner oftast tidigt i graviditeten."


Nu är bebisen 8,5 cm lång och väger 35 gram. Jösses...den ska växa rätt mycket till innan den är leveransklar :)


Nehepp nu tror jag nog att det är dax för lite röjjande här. Kram på er. Ha en bra tisdag !

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar