Kortare, present & vill ha :)

Idag har jag varit hos frisören och det kapades en hel del slitet hår. Skönt! Bild får ni kanske i morgon då jag har fixat till det lite. Just nu ser det inte så roligt ut efter att jag har haft luvan på jackan uppfälld under de blåsiga promenaderna. Jag valde iaf en frisyr där det är lite kortare i nacken/bak och så blir det lite längre fram så att jag fortfarande kan stoppa håret bakom öronen :)

Idag när jag ändå var inne i stan så gick jag in en snabbis på en affär och köpte en jättefin present till Nettan och Mickes kommande bebis. Ååååå jag längtar tills jag får ge dom den! Jag tycker själv att det är en jättefin present men jag kan ju inte visa någon bild här för då riskerar jag att dom blivande föräldrarna får syn på den. Jag får snällt hålla mig :=)

Nånting annat trevligt är att jag blev tvungen att köpa ett par nya byxor. Ett angenämt bekymmer :) Jag har nämligen minskat lite i storlek och gick igenom byxorna som jag hade här hemma och insåg att jag hade minskat lite mer i storlek än vad som fanns här på lager. Trevligt att gå ner flera storlekar och fler ska det bli men jag kan ju inte gå utan byxor tills dess heller, hehe.

Jag har fått syn på lite nya träningskläder som jag vill ha. Nu när jag är så flitig så räcker det inte med en tröja och ett par träningsbyxor. Dock så var det lättare att hitta tröjor än byxor. Men dessa står på min önskelista iaf:

Alla kläderna är från Kappahl. Jag har en liknande tröja innan och den är såååå skön så den tar jag gärna fler av och det vore ju lite kul med andra färger än den svarta jag har. Byxorna har jag också ett par liknande sedan innan men de är alldeles för stora runt magen så de trillar ner. Jag behöver ett gäng sådana och svart är bra så det hade inte varit så dumt :=)

Målaren har varit här idag och han sa att han är nog färdig senast onsdag med alla de utrymmen som han kan komma åt nu. Sedan får han ju komma tillbaka och ta det sista rummet som är fyllt med alla grejjer just nu. Golvet ska läggas först i de andra rummen, sedan ska grejjerna ut dit och sedan ska snickaren göra sitt och sedan kan målaren komma tillbaka. Men det går ju framåt :o)

Nähä nu har jag inte tid att sitta här och uggla längre. Ha en bra måndagskväll goa vänner! På återseende <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,

Härligt med ett frisör besök, trevlig kväll 🤗

nouw.com/evaeliasson
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Ja det är gött 😊 Tack vännen - detsamma 😊

nouw.com/jopphejjdihejjda
MariasVardag
MariasVardag,

Skönt att klippa sig och snygga kläder 👌🏼 Måste inskaffa min några oxå då kanske motivationen infinner sig 🤣

nouw.com/mariasvardag
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Ja det var skönt att bli av med det slitna håret. Visst var dom snygga :=) Ja det brukar gå hand i hand det där 😊

nouw.com/jopphejjdihejjda
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Har tid hos frissan onsdag eftermiddag
nouw.com/stenhagenbettan
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Gött! Visa gärna bild sedan 😊

nouw.com/jopphejjdihejjda