Klipp klipp, solkyssta kinder och mycket att titta på :)

Hjälp. Jag har låtit mitt hår bara vara alldeles för länge och det har såklart blivit långt. Jag är i desperat behov av en klippning. Typ verkligen desperat. Det är så långt att jag kan sätta upp det i en knut i nacken. Hjälp! Jag som är van vid mitt korta spretiga och blekta hår har nu långt slitet och råttfärgat äckelpottehår. Jag avskyr det. Nä jag måste göra en rejäl toppning i vilket fall för topparna är så slitna så det går ju inte att borsta ut håret längre... Jag ska boka en tid på en gång.

I morgon ska jag lämna in bilen till bildoktorn. Hoppas att det går snabbt och smidigt att laga den. Tänk vad låst man kan känna sig utan bil när man är van vid att kunna köra iväg var man vill när man vill. Det går fort att vänja sig vid en sådan frihet :)

Jaha nu är den där härliga våren här och jag ser knappt röken av tösen :=) Hon kommer hem efter skolan, lämnar in väskan och sticker iväg med sina kompisar. De bygger kojor, jagar Pokémon och spionerar på grannar och andra mystiska filurer i byn ;) Det är härligt! Det är så det ska vara <3 I dag hade hon till och med blivit solbränd på kinderna så nu är det dax att plocka fram solkrämen. Tur att vi hade lite återfuktande salva att smörja in ikväll.

Jag har sett färdigt serien på Netflix som jag pratade om för några dagar sedan, The Stranger. Den var verkligen superbra så den kan jag rekommendera! Nu har jag börjat titta på en ny serie som heter Somewhere Between. Jag är bara på första avsnittet men den verkar vara riktigt bra den med. För en liten stund sedan så fick jag dessutom reda på att det har släppts nya avsnitt på min absoluta favvoserie på Netflix - nämligen Suits! Jag är i lyckorus :)

Sist jag var på affären så köpte jag lite nya tesmaker/sorter så jag tänkte att jag skulle gotta ner mig i soffan med en kopp te och Netflix. Sov gott i natt. Ses i morgon <3

Ps. Tack för alla fina kommentarer jag får av er läsare <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar