Kass första april, borta med tåget & slöa dagar i påsk.

April började väl inte så superbra. Inte det första dygnet iaf. Vaknade på natten med migrän och försökte med alla medel att få det att gå över men det gick inte så bra. Fick meddela jobbet att jag inte kunde komma och det var ju inte så kul att behöva "ställa till det" för kollegorna. Extra kul är det ju när man ska börja jobba kl 7 på morgonen för det är ju sååååå lätt (inte alls ironisk...) att få fatt i nån som kan täcka upp för den sjuka då. Eller inte det nä. Jag var dock så dålig så att jag inte ens kunde sätta mig upp i sängen för alllt bara gungade och jag var på väg att kräkas så fort jag vickade på stortån typ. Vidriga migrän - du borde inte få finnas!!

Kvicknade ju till senare på dagen men det blev inte mycket action den dagen inte för jag blir ju jäkligt seg i kolan efter ett sådant anfall. Man skulle kunna sammanfatta den första april så här:


Jag lyckades för övrigt hålla mig borta från att bli lurad. Jag lyckades å andra sidan inte att lura nån annan heller. Made it trough the day.


På torsdagen var det först städröjj i 180 knyck som gällde här hemma för att sen åka på möte med jobbet kl 13-16 för att sen typ hinna innanför dörren innan gästerna skulle komma. Nu kom dom inte så tidigt som vi trodde så vi han hem själva med god marginal innan Robins farmor & farfar kom hit. Jag lagade Africana (DET var länge sedan!!) och lyckades få till den bra tyckte jag och det verkade som att sällskapet gillade min matlagning också :=) Nu är ju inte Africana avancerat att göra men det är kul när fläskfileén blir riktigt mör.


På fredagen vid 14-tiden lämnade jag av Robin och hans farföräldrar vid tåget och vinkade hejdå. Det kändes lite konstigt att Robin skulle åka iväg utan mig för det har inte hänt så många gånger.

Fick sms senare på kvällen om att dom hade kommit fram till Lena och att allt var bra. Det är så skönt med mobiltelefoni och det är så smidigt att kunna sms:a så man vet att allt har gått bra efter en resa tex.


På fredag kväll var jag på bio med Felicia. Vi såg Focus med Will Smith och den var riktigt bra :) I övrigt har det inte hänt mycket under denna påskhelgen. Påsken är ju inte så jätteviktig för oss men lite påskpyssel vill man ju ändå ha. Linnea har hjälpt mig att pynta lite med fjädrar och kyckligar. Vi har inte ens målat ägg med Linnea. Kanske får göra det i morgon för det hör ju liksom påsken till. Hon har iaf fått leta efter påskägg och det blev som vanligt inte så mycket godis i ägget utan en påskpresent istället och i paketet låg det två böcker. De två stora fick en varsin hundralapp och lite godis. Det är lagom så tycker jag. De fick även ett varsit påskägg från C och B så det går ingen nöd på ungarna :o)


Nä nu checkar jag ut. Får skriva mer en annan dag. Pöss och Kräm!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar