Kärlek för 59,90 :)

Kan man köpa sitt/sina barns kärlek? Ja absolut! Är det bra att göra det? Nej kanske inte... Är det tillåtet att göra det ändå? JA - om det bara är någon gång ibland. Eller hur? Som när man vet att dottern bara äääääälskar allt som har med kamouflage att göra och stöter på dessa på Kappahl:

Jag var ju på stan (idag igen) och idag spanade jag på kläder till tösen och till mig själv. Jag såg massor med fina kläder men de som inte är kamo-mönster på skulle jag inte våga köpa utan att fråga tösabiten först. HON VET vad hon VILL och vad hon VILL HA... :)

I dag blev det först en frukostdejt med Louise och hennes vän Carina och eftersom att alla Louises vänner är mina vänner så är Carina nu min vän 💖. Det var verkligen jättetrevligt (Och jättegott - som alltid på espresso house!). Stackars alla de andra som fick höra på oss för alla vi 3 är rätt så pratglada, hehe. Jag är jätteglad för Carinas skull för hon ska börja jobba på Högalid (LSS-delen) och det är verkligen ett bra ställe. Hoppas att hon kommer trivas!

I natt ska jag jobba igen. Nu har jag tre nätter på raken och sen är jag ledig 9 dygn. Jiiiiiihaaaa :) Ha en trevlig helg! Pöss & Kräääm 😍😁

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar