Kalasgott ! :)

Den 13/6 fyllde min älskade make år men inte förräns igår hade vi kalaset. Fredrik grillade och bakade och stökade runt i köket, resultatet blev väldigt väldigt gott! Grillspetten var såååååå goda så goda :) Det bästa av allt är att min man är väldigt duktig på att ta i när han gör portionerna så det finns gott om rester över som vi kan kalasa på idag med! Mums!


Som vanligt när det är kalas med släkten inbjuden så blir det en del bortfall. En del ville men kunde inte komma och en del sket väl i vilket kan ja tänka. Dom som ville komma men inte kunde får ju komma hit en annan dag och så kanske dom kan få lite tårta och kaffe iaf :) Dom som kom gjorde kalaset väldigt trevligt och lyckat, tack för det! Och tack för all hjälp vi fick efteråt med att röjja upp i köket också!! Ni som är "skyldiga" kan ta åt er ;)


På kvällen blev det inte så många knop gjorda. Att ha kalas är rätt så utmattande även om det inte är något stort kalas. Det ska ju fixas å donas å städas å grejjas före för att det ska vara fint. Sen ska man städa upp efteråt också. Jag tog undan det mesta med bord och stolar å sånt där efter festen men sen satte vi oss ner tillsammans med Robin och gluttade på en film. Mys mys :)


I fredags var jag ju hos frisören. Ordningen är nu återställd - jag är korthårig som jag ska vara :=) Det är så skönt!

Robin följde med mig till stan och så skulle vi köpa sandaler och ett par gore-tex-gympadojjor. Visst är dom dyra men dom är väl värda varenda öre!Gympadojjorna var inga problem att få tag på till grabben, det var dessutom lite rea på dom så det blev inte så blodigt dyrt. Sandaler däremot var INTE lätt att hitta... På barnavdelningen hade dom upp till strl 35 men sen får man leta på herravdelningen eller på unisex-avdelningen. Det hade väl gått bra om dom hade haft alla storlekar tillgängliga. På unisex började dom på strl 37. Robin hade naturligtvis behövt 36... Det blir till att leta vidare. Tänkte väl som så att Robin och jag får dra till Kristianstad eller Helsingborg för att shoppa sandaler. Fortsättning följer ;)


Nehe nu har den lilla tösen vaknat igen och behöver lite sällskap. Får väl ta hand om min lilla bebis :) Skriver mer i morgon om jag hinner. Kram på er!

<

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer