Juni i stora drag.

Long time no see! Bara för att det är sommar så rusar dagarna förbi ÄNNU snabbare än vanligt verkar det som... Jag har tänkt nästan varje morgon att "idag ska jag ägna lite tid till bloggen, ikväll ska jag sätta mig och skriva lite". Ja jo tjena. När kvällen kommer så har jag varit så trött så att jag bara har tänkt att "det får bli i morgon". Så har det blivit varenda kväll. Nu tar jag tillfället i akt och skriver lite på morgonen när det ändå är lugnt :)


Vad har då hänt sedan sist? Jo Fredrik har hunnit fylla 42 år och eftersom att vi har två födelsedagsbarn till i släkten som fyller år i juni månad så blev det ett kalas för alla tre samtidigt. Det lyckades till och med bli 50-årsfest då Elsa fyller 6 år och Gabriella fyller 2 år :=) Det blev ett jättetrevligt kalas (som vanligt) :o)


Jag har varit sjuk länge i juni månad. Från natten mellan den 3 till den 4/6 ända till den 20/6 drogs jag med nån influensa/förkylningsskit. Det gick lite upp och ner och fram och tillbaka med feber och andra symtom och det var inte så roligt att pricka in den värmeböljan som var. På slutet var det ju lite svalare så bacillerna kunde sluta föröka sig. Robin åkte ju på halsfluss och fick en penicillinkur den stackarn. Som tur är så han vi ju bli friska innan kalaset som var den 24/6.


Sedan slutet på maj när vi tog årets första dopp så har vi badat i stort sett så fort vi har fått en chans till det. Det är sommar och när då solen skiner och temperaturen i luften är 20-22 grader eller mer så är det bad som gäller!! Så är det bara! Linnea som är ett riktigt blötdjur (och nääääästan älskar vattnet mer än vad jag gör) har ibland fått för sig att protestera mot att vi ska åka och bada men det har inte krävts så jättemycket för att övertala henne. När vi sen har kommit till vattnet så har hon sprungit ner till vattnet/hoppat i poolen innan jag har hunnit lägga ut picnicfilten. Typ. Allt badande har gett resultat för i går knäckte Linnea koden! Koden för hur man gör när man simmar bröstsim och faktiskt lyckas hålla näsan över vattenytan! Vi var i Vinslöv och badade i poolen på Friluftsbadet och helt plötsligt så simmade Linnea från ena långsidan till den andra och det var på så djupt vatten så hon inte kunde bottna. Jag tror att längtan efter att få vara på det djupa blev så stor så hon var bara tvungen att visa mig att hon kunde ta sig fram i vattnet :)

Simtagen sitter inte helt perfekt så hon får fortsätta att träna och finslipa tekniken lite men hon tar sig fram och hon är jätteduktig! Hejja hejja Linnea!


Jag kan också berätta något riktigt roligt - jag ska ÄNTLIGEN få prova på att jobba vaken-natt! Wiiiiiiiihiiiiiii :) Min före detta chef hade ett lite längre vikariat på gång och hon tänkte på mig så hon ringde min nuvarande chef som sen ringde mig. Möte bokades och hölls. Jag ska få testa vaken-natt i 3 månader till att börja med. Om jag sedan trivs och boende plus personal trivs med mig så finns det stor chans till förlängning så håll tummarna för det tack! :) Jag hoppas och tror att jag kommer trivas med detta. Min allra högsta önskan när det gäller jobb är att få vaken-natt som fast tjänst. Den 20/8 börjar jag på det nya stället. Inte för att jag vill spola förbi sommaren men jag längtar till augusti... :)


Nä nu har jag lite andra saker som står på dagens "att-göra-lista" så jag får nog skriva mer senare. Ha en bra fredag mina vänner! C ya :=)

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar