Juni är här.

Hallojsan i sommarvärmen :) Hoppas faktiskt att det inte är någon som läser detta precis när inlägget kommer ut för jag hoppas att ni är ute och njuter av det fina vädret :)) Själv är jag hemma en sväng på paus från jobbet, jag har delad tur idag (tjoooohoooo...), så jag jobbar kvällen också. Jag borde passa på att vara ute och njuta av det fina vädret men jag kände att jag ville gå in och bara slappa en stund först. Hade kunnat tänka mig att slappa en stund i solstolen men Linnea är ute och leker och då vet jag att jag tyvärr inte får en lugn stund. Jag behöver veeeeeerkligen bara få vara i fred just nu men det är inte så lätt med massa familjemedlemmar hemma... Ömskar att de kunde åka iväg några timmar så att jag kunde få lite lugn och ro en stund men jag kan ju inte slänga ut familjen, hehe. Funderade allvarligt på att ta bilen och sticka iväg nånstanns och ta med mig en filt eller nått och bara lägga mig och slappa i en park typ. Frågan är bara var? Och jag vill ju vara hemma när jag väl får det :=) Ja ja, det löser sig.


Idag är det första juni. Sommarlovet och min semester närmar sig med stormsteg :o) På skolavslutningen brukar vi äta jordgubbstårta men i år tror jag att jag ska göra den varianten som jag gjorde när vi var och hälsade på i Värnamo. Den tårtan var inte så dum den! Apelsin, chokladcrisp och jordgubbar. Mums! Ja så får det bli. Skönt att jag är ledig på dagen så att jag hinner fira in sommarlovet med barnen, hihi.


Uffa vad trött jag blev nu känner jag. Man kanske skulle ta och sträcka ut sig på sängen en stund istället. Kanske till och med blunda en liten stund. Hmmm - lät rätt skönt. Blev ju inte jättemycket sömn i natt. Jag hoppas att ni får en fortsatt trevlig söndag. Ses.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar