Juni är här :)

Ja då var juni redan här och det har ju gått otroligt fort. Jag kan inte riktigt fatta att den här sista terminen i skolan är gjord och att vi på onsdag får våra betyg. Vi är färdiga undersköterskor nu! Jiiiiiiippieeeee!! Shit vad detta ska firas på onsdag - håll i hängslena för här kommer Heidi! :)


Sitter och knåpar på ett schema över sommaren så jag får lite koll. Fredriks schema blev klart i torsdags och han är ju sin egen chef i sommar så han kan ju påverka sina tider lite mer än vad jag kan iaf. Jag har ju bara schema från ett av mina sommarjobb och det jag har är ju inte ens säkert att det stämmer men jag har nått att utgå ifrån i alla fall. Det är ju svårt att göra ett schema till dagis när man är timvikarie också och kan bli inringd när som helst men jag får ju göra ett efter det jag vet, mer kan jag inte göra.


I fredags hade jag brevidgång på det nya jobbet. Det var ett evigt springande från 13:45 till 22:00, gata upp å gata ner, fram å tillbaka, hit & dit. När jag körde hem hade jag ont i fötterna och jag kände mig mer förvirrad än vanligt. Massor med information som snurrade i huvudet. Jag undrar lite hur detta ska funka men jag får ju ge det en chans så får vi se.


I lördags jobbade jag 6:55-16:55 på Plommonstigen :) Efter det åkte familjen ut till Ulla & Knut och där spelade vi badminton, kubb och grillade. Inte dumt alls!! Hannah, Andreas, Nils och Elsa var också med och det är så mysigt när de små kusinerna får träffas och leka :=)) Det får vi snart göra om.


Idag har jag och Linnea en lugn morgon/förmiddag. Jag ska ha delegationsutbildning (igen av någon konstig anledning) kl 13-16 inne i stan och måste då åka bussen vid 12-tiden. Jag lämnar Linnea innan lunchen då så hon äter lunch på dagis så vi kan vara hemma å mysa till 11:15. Inte så dumt med en så lugn start på veckan.

Jag förstår dock inte alls varför jag ska gå delegationsutbildning igen när det var ett år sedan jag gick sist och min delegation är skriven så att den gäller i hela kommunen plus att den är aktuell till sista augusti... Nåja - jag får ju betalt så det är väl bara att le och se glad ut. Eller nått.


Ett litet tips till alla som gillar bra musik och Youtube: Om det nu är någon som inte har sett Linus Svenning på Youtube så spana in grabben! Han är asduktig tycker jag och han har en såååååå härlig röst! Kan inte sluta lyssna!


Nej nu får vi kanske äta lite frukost så tiderna för måltiderna inte blir alldeles tillsnurrade här. Ha en fin dag! Kram.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar