Jobbig morgon och lite annat.

Jag hade en jobbig natt kan jag ju berätta. Vaknade någon gång under natten (tror klockan var sådär 4-5 eller nått) med världens huvudvärk. Trodde att det var migrän så jag tog medicin. Det hjälpte inte. Tog en dos till. Det hjälpte inte heller. Försökte sova trots att värken gjorde sig påmind heeeeeela tiden och lyckades väl slumra till nån gång i nån minut eller två innan det bultade till så att jag trodde att jag hade blivit överkörd av en ångvält... Tillslut så ringde klockan. Dax att kliva upp och sjunga för tösabiten som fyller 12 år idag ju. Insåg att jag skulle inte lyckas ställa mig upp om jag inte fick hjälp. Fredrik masserade min nacke och där satt huvudvärken. Efter ett tags knådande så kunde jag fokusera lite.

Vi väckte Felicia med vår otroligt vackra sång (harkel och host) och sen fick hon öppna lite paket. De andra slängde i sig lite frukost men jag hade ingen aptit så jag gjorde mig klar för att köra Felicia till skolan istället. Värken var nu under så pass god kontroll så det var inga problem. Vid 8-tiden körde jag F till skolan, handlade lite på vägen hem och sen har det varit full rulle här hemma. Lagom till jag kom hem så försvann huvudvärken helt. Sköööönt!!


Linnea verkar inte vara helt ok idag för jisses vad hon har varit gnällig och skrikig och lite mera gnällig och skrikig. Skitjobbigt verkligen. Undrar just vad som är fel. Man känner sig ju lite hjälplös också när ungar bara skriker och liksom inte vill prata och säga vad som är fel. Linnea som kan prata så pass bra i vanliga fall... Får väl hoppas att hon bara var lite extra trött och att vilan hjälper så att hon kan vara sitt goa glada vanliga jag sen :o)


Lite senare idag ska jag köra Felicia till ridningen. Det innebär att jag får köra bil och som bonus när hon rider så kan jag sitta i klubbhuset i lugn och ro och plöja några sidor i boken som jag håller på att läsa just nu. Den är såååå bra. Om jag träffar Camilla Läckberg någon gång så måste jag ge henne en bamsekram och tacka henne för att hon skriver så otroligt bra böcker!! Det är ju jättesvårt att lägga ifrån sig boken när man börjat läsa.


Känner mig inte jättemotiverad till det men det är dax att söka lite jobb. Det har kommit ut lite nytt att söka så jag kastar mig över det nu och loggar ut härifrån. Skriver kanske mer senare i kväll. Puss och kram på er!!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar