Jahapp, som ett brev på posten...

Då var man förkyld då... När våren kommer så får jag mig alltid en omgång. Lagom kul. Men men sånt är livet.


Snart är det påsklov för barnen :) Det börjar på måndag, eller ja på fredag när dom slutar skolan blir det juh. Ååå så skönt det ska bli. Förhoppningsvis så får vi besök hela vägen från de djupaste mörkaste skogarna i norrland :=) Vi håller tummarna här allihop för att min gudson Hannes och hans föräldrar ska komma och hälsa på oss. Det vore sååååå underbart. Saknar dom juh ! I övrigt händer det inte mycket, har inte mycket planerat. Rätt skönt. Funderar på att köpa lite pysselgrejjer så att jag och barnen kan påskpyssla lite. Får se vad det blir.


I morgon är det första april, passa er! Jag är så lättlurad så jag lär väl få mig en omgång men när man minst anar det så slår jag tillbaka sörru :=)


På fredag ska barnen på disco på skolan :=) Det blir Robins första disco. Kul ! Får se om jag kan få stajla till honom lite i håret då, men man får ju knappt röra hans hår. Vill aldrig ha nått klet i så det blir lite tufft å spretigt, vill inte ha färg i luggen som är så gulligt på småkillar :=) Nåja, det löser sig.


Nej nu är det kanske dax att hoppa ur pyjamasen, ta sig i kragen och hoppa in i duschen. Ses !

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar